Van’da Kar Sebebiyle Mahsur Kalanlar Kurtarıldı

Van’ın kırsal mahallelerinde kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan araçlardaki öğrenci ve vatandaşlar, ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kentin kırsal bölgelerinde kar ve yoğun tipi hayatı olumsuz etkiliyor.

Çaldıran ilçesi Beydoğan Mahallesi’nde taşımalı eğitim gören öğrencilerin bulunduğu iki minibüs, Yücelen Mahallesi Çilli mezrası yolunda tipi nedeniyle mahsur kaldı.

Servis şoförlerinin yardım istemesi üzerine bölgeye, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Çaldıran Şantiye Şefliği ekipleri yönlendirildi.

Ekiplerin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından öğrenciler, bulundukları yerden kurtarılarak evlerine ulaştırıldı.

İlçelerden Gürpınar’ın Doluçıkın ve Çatak’ın Sırmalı mahallelerinde mahsur kalan otomobil ve kamyonettekiler de ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

Related Posts

Terör örgütü PKK’dan bir grup silahlarını imha etti ‘adım adım terörsüz Türkiye’: İşte o anlar…

PKK’nın bugün itibarıyla silah bırakma sürecine resmen başladı. Bu gelişmeyle birlikte, uzun süredir hazırlıkları sürdürülen ve çok boyutlu yürütülen çözüm sürecinde somut adımların atılması öngörülüyor. Ankara, Bağdat ve Erbil’in koordinasyonunda …

Bakan Yerlikaya: 304 torbacıyı yakaladık

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 21 ilde, 318 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon yapıldığını duyurdu. Operasyonumuzun hazırlıklarının 4 ay sürdüğü belirtildi.

CHP’li Taşcıer: Çocuklarımızı sermayeye ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz

Taşçıer, Bakan Tekin’in zorunlu eğitim konusundaki açıklamalarını eleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Zeydan Karalar görevden uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığı, tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin’in geçici tedbirle görevlerinden uzaklaştırıldığını bildirdi.

Böylesi şimdiye kadar ilk kez oldu! CHP’li ve AKP’li vekillerin sokakta slogan savaşı

CHP Milletvekilleri, CHP’li belediyelere yönelik operasyonları protesto etmek için TBMM’den Adalet Bakanlığı’na yürüdü. Yürüyüş sırasında CHP’li vekiller istifa sloganları atarken, AKP’liler ise destek verdi.