Tüm dünyanın konuştuğu evi Rahmi Koç satın aldı

Rahmi Koç, Hollywood’un Meşhur Filmlerinden Biri Olan “Şeytan Marka Giyer” Filminin Başrolündeki Lüks Malikaneyi Satın Aldı

Lauren Weisberger’in romanından uyarlanarak 2006 yılında sinemaya kazandırılan ve büyük ilgi gören “Şeytan Marka Giyer” filmi, Hollywood’un unutulmaz yapımları arasındaki yerini sağlamlaştırdı. Başrollerinden Meryl Streep’in Miranda karakterine hayat verdiği filmde, göz alıcı lüks malikanenin sahibi olan karakterin evi gerçek hayatta da dikkat çekmeye devam ediyor.

Rahmi Koç, Lüks Konutu Satın Aldı

Korkusuz’un aktardığı habere göre, New York’un prestijli bölgesi Manhattan’da bulunan bu eşsiz malikanenin yeni sahibi ünlü iş insanı Mustafa Rahmi Koç oldu. Rahmi Koç’un zevklerine hitap eden ve lüks yaşam tarzını yansıtan bu konutu satın almak için ABD’de gizli bir süreç yürüttüğü ve satın alma işleminin özel şirketler aracılığıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

7 Yatak Odası ve 11 Banyo

Yaklaşık 1,1 milyar TL’ye alınan bu benzersiz konut, 7 yatak odası, 11 banyo ve hatta kendi basketbol sahası ile donatılmış. 1100 metrekareden fazla genişliğe sahip olan malikane, adeta bir sarayı aratmıyor.

Related Posts

AKP’nin kamp tarihi belli oldu

AKP’nin geleneksel Kızılcahamam kampı 11-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

DEM Parti bir kez daha İmralı’ya gidiyor

Büyük bir titizlikle yürütülen ‘Terörsüz Türkiye’ sürecinde terör örgütü PKK’nın kısa bir süre sonra silah bırakacağı belirtilirken, DEM Parti heyetinin bugün İmralı’ya gideceği bildirildi.

Saray’dan referandum işareti!

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum sosyal medya hesabından paylaştığı, “Yeni Anayasa Gündemini Çarpıtma Gayretleri” başlıklı yazısında, “Referandumsuz yeni anayasa yapma senaryolarının hiçbir demokratik ve hukuki kıymeti yoktur” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı: Orman yangınlarına karşı camilerde dua edilecek

Diyanet İşleri Başkanlığı, orman yangınlarının sona ermesi için ülke genelindeki camilerde yatsı namazı sonrası dua edileceğini açıkladı.

Küba’dan Rusya’ya insan ticareti gibi asker sevkiyatı iddiası: İnşaatta çalışacağını sanan Kübalılar savaşa gönderildi

Küba’dan Rusya’ya sosyal medya üzerinden “inşaat işi” vaadiyle giden yüzlerce kişi, iddiaya göre zorla Ukrayna cephesine gönderildi. Birçoğunun hayatını kaybettiği belirtiliyor

CHP’li 3 büyükşehir belediyesine operasyon… Özgür Çelik’ten ’19 Mart’ göndermesi: ‘Darbe girişimini ülke geneline yaymaya karar verdiler’

CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gözaltına alındı. Tutdere ve Karalar’a yönelik operasyonu İstanbul Cumhuriyet …