Sokak röportajına ‘cumhurbaşkanına hakaretten’ tutuklama

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Yapılan Açıklamaya Göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hakaret Eden Kişi Tutuklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, sokak röportajında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine hakaret ve iftira içerikli sözler sarf eden kişinin N.K. olduğu tespit edildi.

Yapılan açıklamada, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla N.K. hakkında ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan adli soruşturma başlatıldığı ve şahsın tutuklandığı belirtildi.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Uzman çavuş Seyhan Nehri’nde kayboldu

Adana’da serinlemek için Seyhan Nehri’ne giren uzman çavuş Musa Çal, suda kayboldu.

Yurttaşlardan, Murat Çalık’ın sağlık durumuna rağmen tutuklu yargılanmasına tepki: ‘İnşallah Ergenekon ve Balyoz davalarında içeride ölen askerlerimiz gibi olmaz…’

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda tutuklanan ve sağlık sorunları nedeniyle acil tahliyesi istenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık için yurttaşlar Beylikdüzü Belediye’si önünde oturma eylemi yaptı. Bir vatandaş, “İnşallah Ergenekon ve Balyoz davalarında içeride ölen askerlerimiz gibi olmaz” dedi.

Havaalanına bu eşyaları götürenlere para cezası kesilecek

Avrupa’da bazı ülkelerde tatil dönüşü havaalanında veya gümrükte sahte ürünlerle yakalanan kişilere para cezası kesilecek.

Terör örgütü PKK’dan bir grup silahlarını imha etti ‘adım adım terörsüz Türkiye’: İşte o anlar…

PKK’nın bugün itibarıyla silah bırakma sürecine resmen başladı. Bu gelişmeyle birlikte, uzun süredir hazırlıkları sürdürülen ve çok boyutlu yürütülen çözüm sürecinde somut adımların atılması öngörülüyor. Ankara, Bağdat ve Erbil’in koordinasyonunda …

Bakan Yerlikaya: 304 torbacıyı yakaladık

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 21 ilde, 318 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon yapıldığını duyurdu. Operasyonumuzun hazırlıklarının 4 ay sürdüğü belirtildi.

CHP’li Taşcıer: Çocuklarımızı sermayeye ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz

Taşçıer, Bakan Tekin’in zorunlu eğitim konusundaki açıklamalarını eleştirdi