Sivas’taki katliam gibi kazada şoföre gözaltı

İmranlı Kaza Haberi: Otobüs Yolcuları Hayatını Kaybetti

Ağrı’dan İzmir’e seyahat eden Okan Kaya idaresindeki yolcu otobüsü, dün akşam saatlerinde Sivas-Erzincan Karayolu üzerinde, İmranlı ilçesi Kızıldağ Geçidi Kuzköy mevkisinde meydana gelen sağanak yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.

Otobüsün hızla viraja girdiği iddia edilen kaza sonucunda, aracın sağ tarafındaki dağa çarparak savrulduğu yolcular tarafından belirtildi.

Kazada Yusuf Tanrıkulu (21), Selime Bazan (54), Gülay Aydın (22) ve Muteber Duran (54) hayatını kaybederken, toplam 40 kişi yaralandı.

İlk müdahaleleri İmranlı Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen yaralılar, Sivas ve Erzincan’daki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Yaralıların Durumu ve Taburcu Edilenler

Kazada yaralanan 20 yolcu halen Sivas ve Erzincan’daki hastanelerde tedavilerine devam ediyor. Yaralıların genel durumlarının iyi olduğu bildirilirken, 20 kişi tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Şoför Gözaltında: Takoğraf İncelemesi Yapıldı

Kazada yaralanan otobüs şoförü Okan Kaya, tedavisinin ardından jandarma tarafından gözaltına alındı. Takoğraf incelemesinde, otobüsün ortalama hızının 90 kilometre olduğu belirlendi.

Cenazeler ise İmranlı Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazelerin Ağrı’ya defin edilmek üzere götürüldüğü öğrenildi.

Related Posts

Ukraynalı yetkili, Putin’e ihanet eden pilotun öldürüldüğü otelde ölü bulundu

İspanya’nın Villajoyosa kentindeki bir apartman kompleksinde, eski Ukraynalı bir devlet görevlisi olan Igor Hrushevsky, yüzme havuzunda ölü bulundu. Bu olay, bölgede daha önce Rusya’dan Ukrayna’ya kaçan pilot Maksim Kuzminov’un öldürüldüğü aynı yerde yaşandı. Hrushevsky’nin ölümü, benzer bir yönteme sahip olması nedeniyle soru işaretleri doğurdu. İspanyol polisi, Rusya karşıtı kişilere yönelik başka infazların da yaşanabileceği uyarısında bulunuyor.

İYİ Partili Olgun: ‘PKK’lı teröristler, yasal boşluk nedeniyle bir bir serbest bırakılıyor’

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, Anayasa Mahkemesi’nin “örgüt adına suç işleme” suçuna ilişkin iki fıkrayı iptalinin terörle mücadelede önemli bir hukuki boşluk yarattığını terör örgütü PKK hükümlülerinin serbest bırakıldığını öne sürdü. mahkjum

Siirt’te Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Siirt’te Vali Kızılkaya liderliğinde güvenlik tedbirleri değerlendirilerek asayiş konuları ele alındı.

Karaköprü’de İnşaat İşçisi Düşerek Yaralandı

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde 19 yaşındaki işçi 8. kattan düşerek ağır yaralandı.

İzmir’de Sıcak Hava Etkili

İzmir’de fön rüzgarlarıyla sıcak hava, vatandaşları zorluyor; dışarı çıkmamaları öneriliyor.

Kastamonu’da Kınalı Keklikler Doğaya Salındı

Doğa Koruma, Kastamonu’da 2 bin 100 kınalı keklik salarak ekosistemi koruma çalışması başlattı.