Şehirlerarası otobüslerde 2024’ün en yoğun rota Bursa–İstanbul

İstanbul, Bursa ve Ankara Arasında En Yoğun Seyahat Rotası

Türkiye’nin önde gelen seyahat markalarından biri olan Kâmil Koç, 2024 verilerini paylaştı. 99 yıldır sektörde lider konumda olan firma, modern araç filosu ve deneyimli ekipleriyle müşterilerine kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor. Şirket, 2024 yılında Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve Sömestr tatili dönemlerinde en popüler rotaları belirledi.

Yapılan derlemeye göre, İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve Eskişehir 2024 yılında en çok ziyaret edilen iller arasında yer aldı.

En Fazla Tercih Edilen Rotalar Arasında İstanbul Öne Çıkıyor

Kâmil Koç’un 2024 yılı verilerine göre, yolcuların en çok tercih ettiği rota Bursa-İstanbul oldu. Bunu Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara rotaları takip etti. Megakent İstanbul, en popüler üç rota arasında yer alırken, diğer rotalar ise şöyle oluştu: İstanbul-Bursa, Bursa-Ankara, İstanbul-İzmir, İzmir-İstanbul, Ankara-Bursa, Ankara-İzmir ve Kayseri-Ankara.

Ramazan ve Kurban Bayramları boyunca en fazla yolcunun taşındığı rota ise değişmedi ve yine Bursa-İstanbul arası olduğu belirlendi. Ramazan Bayramı’nda en çok tercih edilen rotalar arasında ise İstanbul-Ankara, Ankara-İstanbul, İstanbul-Bursa, İstanbul-İzmir, Bursa-Ankara, Ankara-Bursa, İzmir-Ankara, Ankara-İzmir ve İzmir-İstanbul yer aldı.

Kurban Bayramı tatilinde ise en popüler rota yine Bursa-İstanbul oldu. Bu rotayı, İstanbul-Bursa, İstanbul-Ankara, Ankara-İstanbul, İstanbul-İzmir, Bursa-Ankara, Ankara-İzmir, Ankara-Bursa, İzmir-Ankara ve Bursa-Eskişehir rotaları takip etti.

Ayrıca, Sömestr tatilinde ise Ankara-İstanbul rotası favori olarak belirlendi. Tatil döneminde en yoğun taşıma da başkent Ankara ile İstanbul arasında gerçekleşti.

Related Posts

EMEP’ten CHP’nin Saraçhane mitingine destek!

Emek Partisi (EMEP), CHP’nin bu akşam Saraçhane’de düzenlenecek ‘Millet İradesi’ne sahip Çıkıyor Mitingi’ için çağrı yaparak, “İşçi ve emekçileri, gençleri, kadınları bu akşam 20.30’da Saraçhane’de bir araya gelmeye çağırıyoruz. İBB operasyonları kapsamında, hukuksuz bir biçimde tutuklananlar serbest bırakılsın! Kayyım kararları alınsın ve belediye başkanları görevlerine iade edilsin” açıklamasını yaptı.

ABD, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump’ın, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak başkanlık kararnamesi imzalayacağını bildirdi.

‘Kurultay davası’ ertelendi… CHP’den ilk açıklama: ‘Şizofrenik bir dilekçeyle dava açılıyor, hemen reddedilmeliydi!’

Son dakika haberi… CHP’nin kurultay davası 8 Eylül’e ertelendi. Gelişmenin ardından kameralar karşısına geçen CHP’li Ali Mahir Başarır, “Biz Türkiye’nin gündemi ile ilgilenmeye devam edeceğiz. Bu dava hemen reddedilmeliydi” dedi.

İngiltere’de düzenlenen dünyaca ünlü Glastonbury Festivali’nde “İsrail ordusuna ölüm” sloganları atıldı

İngiltere’de düzenlenen dünyaca ünlü Glastonbury Festivali’nde “İsrail ordusuna ölüm” sloganları atıldı

Bursa’da zeytin tesisinde çıkan yangın söndürüldü

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, zeytin depolama ve ambalajlama tesisinde çıkan yangın, 2 saatlik müdahaleyle söndürüldü. Yangında tesiste zarar oluştu.

Utandıran ilanlar: Borç, böbrek sattırıyor!

Dara düşüp çare bulamayan bazı vatandaşlar sosyal medyadan organlarını satışa sunmaya başladı. Konuyu araştıran SÖZCÜ TV çarpıcı bilgilere ulaştı.