Pilotun akılalmaz unutkanlığı 6 saat rötara mal oldu

United Airlines 787 Uçağı, Pilotunun Pasaportunu Unutması Nedeniyle Geri Dönmek Zorunda Kaldı

ABD’nin Los Angeles eyaletinden Çin’in en büyük şehri Şanghay’a sefer yapan United Airlines’ın 787 uçağı, pilotlardan birinin pasaportunu yanında olmadığının fark edilmesiyle geri dönüş yapmak zorunda kaldı.

6 Saatlik Rötarla Şanghay’a İndi

UA 198 sefer sayılı uçak, cumartesi günü yerel saatle 14.00’te 257 yolcu ve 13 mürettebatıyla Los Angeles Havalimanı’ndan kalkarak Pasifik Okyanusu üzerinde Şanghay’a doğru yol aldı. Ancak uçağın yaklaşık iki saatlik bir süre sonra pilotun pasaportunu unutması nedeniyle San Francisco’ya yönlendirildi ve yerel saatle 17.00 civarında buraya iniş yaptı. Yeni bir mürettebatla birlikte saat 21.00 civarında tekrar havalan uçak, planlanandan yaklaşık 6 saat gecikmeli olarak Şanghay’a indi.

“Çok Sinirli Bir Sesle Pasaportunu Unuttuğunu Söyledi”

Uçakta bulunan bir Çinli yolcu olan Yang Shuhan, CNN International’a yaptığı açıklamada, pilotun interkomdan “çok sinirli bir sesle pasaportunu unuttuğunu” belirttiğini ifade etti. United Airlines ise yaptığı açıklamada, “Pilotun pasaportu uçakta bulunamadığı için mürettebat değiştirilerek müşterilerimizi varış noktalarına götürmek üzere yeni bir ekip görevlendirdik. Ayrıca müşterilerimize yemek kuponları ve tazminat sağlandı” açıklamasında bulundu.

Related Posts

‘Kurultay davası’ ertelendi… CHP’den ilk açıklama: ‘Şizofrenik bir dilekçeyle dava açılıyor, hemen reddedilmeliydi!’

Son dakika haberi… CHP’nin kurultay davası 8 Eylül’e ertelendi. Gelişmenin ardından kameralar karşısına geçen CHP’li Ali Mahir Başarır, “Biz Türkiye’nin gündemi ile ilgilenmeye devam edeceğiz. Bu dava hemen reddedilmeliydi” dedi.

İngiltere’de düzenlenen dünyaca ünlü Glastonbury Festivali’nde “İsrail ordusuna ölüm” sloganları atıldı

İngiltere’de düzenlenen dünyaca ünlü Glastonbury Festivali’nde “İsrail ordusuna ölüm” sloganları atıldı

Bursa’da zeytin tesisinde çıkan yangın söndürüldü

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, zeytin depolama ve ambalajlama tesisinde çıkan yangın, 2 saatlik müdahaleyle söndürüldü. Yangında tesiste zarar oluştu.

Utandıran ilanlar: Borç, böbrek sattırıyor!

Dara düşüp çare bulamayan bazı vatandaşlar sosyal medyadan organlarını satışa sunmaya başladı. Konuyu araştıran SÖZCÜ TV çarpıcı bilgilere ulaştı.

‘Staja gidiyorum’ diye çıktı: 17 yaşındaki kız 4 gündür aranıyor

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde evden ‘staja gidiyorum’ diye çıkan 17 yaşındaki kızdan 4 gündür haber alınamıyor.

Dev şirketler üreticiden sütü toplayıp parasını ödememiş

Hayvan üreticileri piyasanın eline terk edilmişken; dev şirketlerden Pınar Kütahya’da, Torku da Konya’da topladığı sütün parasını dahi ödemedi.