Muhalefet partilerinden destek

İmamoğlu’nun ifadesi başlamadan önce adliyeye gelen İYİ Parti heyetinde grup başkanvekili Turhan Çömez, genel başkan yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun ve Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba yer aldı.

İYİ Parti’nin hemen ardından adliyenin önüne gelen DEM Parti heyetinde ise grup başkanvekili Sezai Temelli yer aldı. İki partinin temsilcileri adliyeye beraber giriş yaptı. Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Zafer Partisi, DEVA Partisi, Türkiye İşçi Partisi, SOL Parti, EMEP, Yeniden Refah Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi de kurmaylarıyla destek için Çağlayan’da olan diğer partilerdi.

İmamoğlu, konuşmasının ardından yaptığı sosyal medya paylaşımında destek için gelen tüm parti temsilcilerine teşekkür ederek “Ya hep beraber ya hiçbirimiz” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Uzman çavuş Seyhan Nehri’nde kayboldu

Adana’da serinlemek için Seyhan Nehri’ne giren uzman çavuş Musa Çal, suda kayboldu.

Yurttaşlardan, Murat Çalık’ın sağlık durumuna rağmen tutuklu yargılanmasına tepki: ‘İnşallah Ergenekon ve Balyoz davalarında içeride ölen askerlerimiz gibi olmaz…’

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda tutuklanan ve sağlık sorunları nedeniyle acil tahliyesi istenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık için yurttaşlar Beylikdüzü Belediye’si önünde oturma eylemi yaptı. Bir vatandaş, “İnşallah Ergenekon ve Balyoz davalarında içeride ölen askerlerimiz gibi olmaz” dedi.

Havaalanına bu eşyaları götürenlere para cezası kesilecek

Avrupa’da bazı ülkelerde tatil dönüşü havaalanında veya gümrükte sahte ürünlerle yakalanan kişilere para cezası kesilecek.

Terör örgütü PKK’dan bir grup silahlarını imha etti ‘adım adım terörsüz Türkiye’: İşte o anlar…

PKK’nın bugün itibarıyla silah bırakma sürecine resmen başladı. Bu gelişmeyle birlikte, uzun süredir hazırlıkları sürdürülen ve çok boyutlu yürütülen çözüm sürecinde somut adımların atılması öngörülüyor. Ankara, Bağdat ve Erbil’in koordinasyonunda …

Bakan Yerlikaya: 304 torbacıyı yakaladık

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 21 ilde, 318 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon yapıldığını duyurdu. Operasyonumuzun hazırlıklarının 4 ay sürdüğü belirtildi.

CHP’li Taşcıer: Çocuklarımızı sermayeye ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz

Taşçıer, Bakan Tekin’in zorunlu eğitim konusundaki açıklamalarını eleştirdi