Los Angeles’ta evini kaybeden Mel Gibson’dan şüpheli sorular

Mel Gibson: Los Angeles’taki Yangınlarla İlgili Değerlendirmelerde Bulundu

Hollywood yıldızı Mel Gibson, Fox News televizyonuna verdiği röportajda, Malibu bölgesindeki 14,5 milyon dolarlık evinin yangınıyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Gibson, yangınlar hakkında çeşitli teoriler üretebileceğini belirtirken, su eksikliği, rüzgar koşulları ve yangını başlatmaya niyetli kişilerin etkili olduğunu vurguladı.

Yangın başlatıcıların görevlendirilip görevlendirilmediklerini sorgulayan Gibson, bu tür olaylarda kasıtlı bir eylem olup olmadığını düşündüğünü ifade etti. Fox News sunucusu Laura Ingraham’ın, yangınların iklim değişikliğine karşı bir bahane olarak kullanılarak insanların yerleşim yerlerinden çıkarılması konusunu gündeme getirmesi üzerine Gibson, durumu eski sığır baronlarının insanları topraklarından temizlemesine benzetti.

Ayrıca California’daki su rezervlerine de değinen Gibson, suyun neden boşaltıldığını bilmediğini ancak bu durumun uzun süredir devam ettiğini belirtti. Los Angeles’ın farklı bölgelerinde başlayan ve hızla yayılan yangınlarda şu ana kadar 16 kişinin hayatını kaybettiğini ve 16 kişinin de kayıp olduğunu bildirildi. Yetkililer, ölü sayısının artmasından endişe duyuyor.

Related Posts

Diyanet İşleri Başkanı: Orman yangınlarına karşı camilerde dua edilecek

Diyanet İşleri Başkanlığı, orman yangınlarının sona ermesi için ülke genelindeki camilerde yatsı namazı sonrası dua edileceğini açıkladı.

Küba’dan Rusya’ya insan ticareti gibi asker sevkiyatı iddiası: İnşaatta çalışacağını sanan Kübalılar savaşa gönderildi

Küba’dan Rusya’ya sosyal medya üzerinden “inşaat işi” vaadiyle giden yüzlerce kişi, iddiaya göre zorla Ukrayna cephesine gönderildi. Birçoğunun hayatını kaybettiği belirtiliyor

CHP’li 3 büyükşehir belediyesine operasyon… Özgür Çelik’ten ’19 Mart’ göndermesi: ‘Darbe girişimini ülke geneline yaymaya karar verdiler’

CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gözaltına alındı. Tutdere ve Karalar’a yönelik operasyonu İstanbul Cumhuriyet …

Başhekim görevden alındı! Hemşireyi intihara sürüklediği ortaya çıktı

Muğla’nın Datça ilçesinde bir hemşirenin mobbing iddiasıyla intihar girişiminde bulunmasının ardından başlatılan inceleme sonucunda Datça Devlet Hastanesi Başhekimi ve İdari Müdür Yardımcısı görevden alındı.

Ümit Özdağ: ‘Bütün yolsuzlukları CHP belediyeleri yaptı’ imajlı operasyona halk inanmıyor; düşman ceza hukuku bitmeden siyasi tansiyon düşmez

Ümit Özdağ: ‘Bütün yolsuzlukları CHP belediyeleri yaptı’ imajlı operasyona halk inanmıyor; düşman ceza hukuku bitmeden siyasi tansiyon düşmez

Çekya’da geniş çaplı elektrik kesintisi yaşandı: Başbakan ‘Merkez Kriz Ekibi’ni topladı

Çekya Başbakanı Petr Fiala, yaptığı açıklamada elektrik kesintisi sorunun çözmek için Merkez Kriz Ekibini toplantıya çağırdığını belirtirken yaşanan elektrik kesintisinin nedenini araştırdıklarını bildirdi. Sanayi ve Ticaret Bakanı Lukas Vlcek, “Bu, dakikalar içinde çözülebilecek bir sorun değil. Saatler sürecek. Kesinti, ülkenin önemli bir bölümünü etkiledi.” ifadelerini kullandı.