Kocaeli’de peş peşe patlamalar: 14 yaralı

Kocaeli’de Ardı Ardına Doğal Gaz Patlamaları Meydana Geldi, Yaralılar Var

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen doğal gaz kaynaklı bir patlama sonucunda 13 kişi yaralandı. Aynı ilçede ikinci bir doğal gaz patlaması daha yaşandı ve bir kadın hafif şekilde yaralandı.

Abdi İpekçi Mahallesi’nde bulunan 4 katlı bir binanın birinci katındaki dairede şiddetli bir patlama meydana geldi. İtfaiye, sağlık, AFAD ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Patlamada yaralanan 13 kişi çıkarılarak hastanelere kaldırıldı. Yaralılar durumlarının iyi olduğu belirtilirken, patlama nedeniyle binanın önünde park halindeki araçlar da zarar gördü.

İkinci Patlama

Darıca ilçesinde meydana gelen ilk patlamanın ardından Özhan Mahallesi’nde bulunan 3 katlı bir binanın giriş katında da doğal gaz kaynaklı patlama meydana geldi. Polis, itfaiye ve AFAD ekipleri olay yerine intikal etti ve olayın ardından bir kadının hafif şekilde yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Patlama Çalışma Esnasında Meydana Geldi

Gün boyunca 14 mahallede doğal gaz kesintisi yaşandığı ve bölgede çalışma yapan ekiplerin patlamaya sebep olduğu iddia edildi.

Vali ve Belediye Başkanı Olay Yerinde

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, patlama sonrasında olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Vali Aktaş, patlamaların doğal gaz kaynaklı olduğunu belirtti ve yaralılara şu ana kadar herhangi bir can kaybının olmadığını açıkladı.

Related Posts

54. Deniz Kuvvetleri Kupası Tamamlandı

Deniz Kuvvetleri Kupası Yat Yarışı, Göcek’te ödül töreniyle sona erdi. Dereceye girenler ödüllerini aldı.

BM’den Afganlar için çağrı: Ülkelerine zorla gönderilmeleri acilen durdurulmalı

BM’den Afganlar için çağrı: Ülkelerine zorla gönderilmeleri acilen durdurulmalı

Uyuşturucu ve Silahla Yakalandı

Keşan’da İ.Ç.’nin evinde uyuşturucu ve silah ele geçirildi, tutuklandı.

Suriye hükümeti Süveyda’ya özel kuvvet gönderecek

Suriye’nin Süveyda kentinde devam eden çatışmaların ardından Suriye hükümetinden kritik bir adım geldi. Suriye İçişleri Bakanlığı, özel kuvvetleri Süveyda’ya göndermek için hazır olduklarını açıkladı.

Hatay’da Yaralı 11 Yabani Kuş Doğaya Salındı

Hatay’da tedavi edilen 11 yaralı yabani kuş, doğaya başarıyla salındı.

Ovacık’taki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Karabük’ün Ovacık ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.