Kocaeli’de Eşini Tüfekle Vuran Kadın Tutuklandı

Kocaeli’de Eşini Tüfekle Vuran Kadın Tutuklandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşanan olayda, tartıştığı kocasını tüfekle vurarak öldüren kadın tutuklandı.

Olay, sabah saatlerinde Alikahya Fatih Mahallesi’nde bulunan 3 katlı evin 1. katında meydana geldi. Şükrü Okur (29) ile eşi arasında yaşanan tartışma büyüyüp kontrol edilemez hale gelince kadın, evde bulunan tüfekle eşine ateş etti. Şükrü Okur kanlar içinde yerde kalırken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde maalesef Şükrü Okur’un hayatını kaybettiği belirlendi. Ceset, incelemenin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve kadın polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayla ilgili olarak, Şükrü Okur’un 2-3 ay önce kayınpederinin binasına taşındığı, madde bağımlısı olduğu ve eşini sürekli dövdüğü iddia ediliyor. Cinayetin de bu sebeple gerçekleştiği düşünülüyor. – KOCAELİ

Related Posts

Polisten kaçan ehliyetsiz sürücü 3. kez alkolü yakalandı

Aksaray’da polisin “dur” ihtarına uymayıp kaçan sürücü ara sokakta önü kesilerek durduruldu. 4 ay öncede aynı muayenesiz araçla, aynı promil oranıyla yine ehliyetsiz yakalanan sürücü 3. kez alkollü yakalanınca 2 yıllığına el konulan ehliyetinin el konma süresi 5 yıla çıkarıldı.

Sakarya’da kaza: Belediye başkanı ve 3 kişi yaralandı

Bilecik’te kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşen kazada Sakarya’nın Geyve İlçe Belediye Başkanı Selçuk Yıldız’ın da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Salıpazarı’nda Yağlı Pehlivan Güreşleri Yapıldı

Salıpazarı’nda düzenlenen güreşlerde başpehlivanlığa Fatih Atlı layık görüldü.

Büyükgümüş: 2028’de Yeni Bir Dönem Başlayacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, “İnşallah 2028 yılına geldiğimizde Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam diyerek, Sayın Cumhurbaşkanı’mızı bir kez daha cumhurbaşkanı seçerek bu millete hizmet edeceğimiz yepyeni ve güçlü bir dönemin başlangıcını oluşturacağız.” dedi.

Camide Bıçaklı Saldırı: Bir Ölü

Kayseri’de namaz kılarken bıçaklanan 63 yaşındaki Şevki Tanrıkulu hayatını kaybetti.

Trabzonspor, Palandöken’de Taraftarla Buluştu

Trabzonspor futbolcuları, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde taraftarla bir araya geldi ve coşku yaşandı.