Kağıthane D-100’de bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Kağıthane D-100 Karayolu’nda seyir halindeki 3 motosikletin karıştığı kazada motosiklet sürücüsü Sait Can Ş. (21) hayatını kaybetti. D-100 Karayolu’nda trafik yoğunluğu oluşurken diğer iki motorun sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine gönderildi.

Kaza, saat 19.40 sıralarında D-100 Karayolu Edirne istikameti Mehmet Akif Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki 3 motosiklet henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında plakasız olan motosikletin sürücüsü Sait Can Ş., düşerek çelik bariyerlere çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri D-100 Karayolu’nda güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yerde yatan sürücü Sait Can Ş.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. D-100 karayolunda oluşan trafik yoğunluğu, motosikletlerin çekiciyle kaldırılmasının ardından normale dönerken kazayı yara almadan atlatan diğer motosiklet sürücüleri ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Related Posts

Suriye’nin devlet arması değişti: Kartal ve 14 tüyü ne anlama geliyor?

Beşşar Esed liderliğindeki Baas yönetiminin 8 Aralık 2024’te devrilmesinin ardından, zalim rejime ait kalıntılar da bir bir silinmeye başladı. Şam’daki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndan medyaya yansıyan bir görselde, devletin resmi armasının değiştirildiği görüldü. Armada kanatlarında 14 tüy bulunan bir kartal üstüne üç yıldız bulunuyor.

Polise yakalanınca namaza durdu, cezadan kurtulamadı

Nevşehir’de denetimden kaçmak isterken ekipler tarafından yakalanan 3 tekerlekli motosikletin sürücüsü Suriye uyruklu Feyyaz Alabed (29), namaz kılmaya başladı. Ekipler, Alabed’e namazını kıldıktan sonra 23 bin 11 TL para cezası uyguladı.

Ankara’da 5 katlı binada yangın

Ankara’da 5 katlı bir binanın çatısında çıkan yangın söndürüldü.

‘Kontrollü yıkım’da panik anları! ‘Kurtlar Vadisi’ oyuncusunun evi hasar aldı

İstanbul Güngören’de kentsel dönüşüme giren binanın ‘kontrollü yıkımı’ esnasında yan taraftaki binanın iki dairesinde hasar oluştu. Hasar gören bina hakkında daha önce yıkım kararı olduğu öğrenilirken söz konusu bir dairenin Kurtlar Vadisi, Seksenler ve Şahane Damat gibi dizilerde rol alan oyuncu Orhan Yaylacıkoral’a ait olduğu ortaya çıktı.

Bingöl’de otomobiller çarpıştı: 8 yaralı

Bingöl’de otomobillerin çarpışması sonucu 2’si çocuk 8 kişi yaralandı.

Somali’de askeri helikopter alev alarak havaalanına düştü

Somali’deki Aden Adde Uluslararası Havalimanı’nda bir askeri helikopterin inişi sırasında düştüğü bildirildi. Düşen helikopterin Afrika Birliği’ne (AU) ait olduğu kaydedildi.