İzmir Karabağlar’da Yılbaşı Panayırı’na büyük ilgi

İzmir Karabağlar’da düzenlenen yılbaşı panayırı, sahne gösterileri, DJ performansları, çocuk atölyeleri ve oyun alanları ile renklendi. Etkinlikte, İzmir Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan No409 Grubu sahne aldı.

No409 Grubu üyeleri Selim Çeliker, Kayra Burak Tanur, Abdullah Keleş, Enes Çakar, Eşref Ulaş Başbuğ, Begüm Oğuz ve Aheng Yağız, ilk kez büyük bir sahnede performans sergilemenin heyecanını yaşadı. Gençlerin performansları büyük beğeni toplarken, Başkan Helil Kınay’a teşekkür ettiler.

Başkan Kınay’dan tebrik

Konser sonrası gençleri tebrik eden Başkan Helil Kınay, Karabağlar’da gençlerin yeteneklerini sergilemeleri için destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Kınay, gençlerin başarılı performanslarıyla gurur duyduğunu dile getirerek, “Onların yanındayız ve destekçileri olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yılbaşı Panayırı etkinlikleri kapsamında bugün 28 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de DJ Emre Geh’in “2025’in Ritmi” performansı gerçekleştirilecek.

Yarın ise 29 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Cihan Önder’in yönetiminde “Yeni Yıl Konseri” düzenlenecek.

Related Posts

Bakan Yerlikaya: 304 torbacıyı yakaladık

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 21 ilde, 318 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon yapıldığını duyurdu. Operasyonumuzun hazırlıklarının 4 ay sürdüğü belirtildi.

CHP’li Taşcıer: Çocuklarımızı sermayeye ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz

Taşçıer, Bakan Tekin’in zorunlu eğitim konusundaki açıklamalarını eleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Zeydan Karalar görevden uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığı, tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin’in geçici tedbirle görevlerinden uzaklaştırıldığını bildirdi.

Böylesi şimdiye kadar ilk kez oldu! CHP’li ve AKP’li vekillerin sokakta slogan savaşı

CHP Milletvekilleri, CHP’li belediyelere yönelik operasyonları protesto etmek için TBMM’den Adalet Bakanlığı’na yürüdü. Yürüyüş sırasında CHP’li vekiller istifa sloganları atarken, AKP’liler ise destek verdi.

Ermenistan yol ayrımında: Paşinyan ile Kilise arasında kriz derinleşiyor

Ermenistan’da Başbakan Nikol Paşinyan ile ülkenin en üst düzey Hristiyan liderleri arasında yaşanan anlaşmazlık derinleşiyor. Paşinyan, Ermeni Apostolik Kilisesi’nin merkezi Eçmiyazin’i “anti-Hristiyan, ahlaksız, ulus ve devlet karşıtı bir grubun …