İki katlı apart alevlere teslim: 1 kişi hastaneye kaldırıldı

Çeşme’de Yangın Çıktı: 1 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

İzmir’in Çeşme ilçesinde bulunan bir apart dairede çıkan yangın, büyük bir korku ve paniğe sebep oldu. Dalyan Mahallesi’nde yer alan 2 katlı apartmanın ikinci katında alevler yükselirken, çevredekiler durumu hemen yetkililere bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, hızla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Ancak yangın sonucunda dumandan etkilenen bir kişi, sağlık ekipleri tarafından müdahale edilmesi için Çeşme Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

İncelemeler sonucunda yangının, elektrikli ısıtıcı kaynaklı bir arızadan çıktığı belirlendi. Bu tür eşyaların kullanımında dikkatli olunması gerektiği bir kez daha hatırlatıldı.

Related Posts

Dün tutuklanan gazeteci Furkan Karabay’ın hesabına erişim engeli

Dün tutuklanan gazeteci Furkan Karabay’ın hesabına erişim engeli getirildi. Daha önce de tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da hesabına erişim engeli getirilmişti.

CHP’li Gökan Zeybek’ten zirai don çağrısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, iktidara çiftçinin yaşadığı zirai donla ilgili çağrıda bulunarak ”Ukrayna çiftçisinin zararlarını gidermek için almayı akıl eden akıl, şimdi Amasya’da en az 6 milyar Türkiye’de en az 450 milyar dondan oluşan zararın giderilmesi ile ilgili hızlı bir karar almak zorundadır” dedi.

CANLI BLOG | Barış için diplomasi trafiği: İstanbul’da Rusya-Ukrayna görüşmeleri Dolmabahçe’de başlayacak

CANLI BLOG | Barış için diplomasi trafiği: İstanbul’da Rusya-Ukrayna görüşmeleri Dolmabahçe’de başlayacak

Colani ulusa seslenişte “Bugün Suriye’nin modern kalkınmasının başlangıcıdır” dedi, Erdoğan’ı andı

Colani ulusa seslenişte “Bugün Suriye’nin modern kalkınmasının başlangıcıdır” dedi, Erdoğan’ı andı

Anket sonuçları ortaya çıktı: Vatandaş Özdağ ve İmamoğlu’nun tutuklanmasını yanlış buluyor

Ser Araştırma tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın tutuklanmasına ilişkin vatandaşların genel kanaatini sordu.

Hâkimlik ifadesi ‘suç’ sayılmıştı… İmamoğlu verdiği ‘ifade’ kapsamında ‘ifade’ verdi: ‘Daha önce adı geçmeyen terör örgütü beyanları dosyaya eklenmişti, bunun adı siyasi pusudur!’

Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, iki cumhuriyet savcısına hakaret ettiği iddiasıyla hakkında açılan soruşturma kapsamında 23 Mart’tan beri tutuklu olduğu Silivri Cezaevi’nde ifade verdi. İmamoğlu, ifadesinde; kendisine emniyette ve savcılıkta yöneltilmeyen iddialar, haritalar, görseller ve örgüt beyanlarının dosyaya eklendiğini belirterek, “Bu tablo, bir yargılama değil, baştan kurgulanmış bir suç isnadıyla karşı karşıya bırakıldığımın açık göstergesiydi” dedi.