İguana ile tıraş! Onun için kilometrelerce yol geliyorlar

Mustafa Talha Aksöz, Tropikal İguana ile Kuaför Dükkanında Fark Yaratıyor

Karatay ilçesindeki kuaför dükkanında farklı bir işletme sahibi olan Mustafa Talha Aksöz, günlük rutinini tropikal iklim sürüngeni iguanasıyla birlikte yaşıyor. Sabah iş yerini açarken, akşam eve giderken her zaman yanında olan iguana, müşterilerin saç tıraşını yaparken dahi ona eşlik ediyor.

Aksöz, daha önce birçok farklı hayvan beslediğini belirterek, “Çocukluğumdan beri tropikal hayvanlara ilgim vardı. Bir petshopta iguanayı gördüm ve aramızda hemen bir bağ oluştu. Onu yaklaşık 1 yıldır yanımda bulunduruyorum. Bu farklılık müşterilerime de yansıdı ve onlara hayvan sevgisini aşıladık. Daha önce papağan, tavşan ve kaplumbağa besliyorduk. Özellikle çocuklara hayvan sevgisini aşılamak istiyorduk. Şu anda da barınaktan kedi ve köpek sahiplenme konusunda çalışmalarımız var” dedi.

‘Konya’nın Diğer Ucundan Onun İçin Geliyorlar’

Aksöz, iguanası Escobar’ın müşterilerle olan ilişkisinin çok iyi olduğunu belirterek, “Neredeyse herkes Escobar’ı çok seviyor. Hatta Konya’nın diğer ucundan Escobar’ı görmek isteyen aileler dahi dükkanımıza kadar geliyor. Yakındaki okullardan ve okul çıkışlarında çocukların ilgisini çekiyor. Bazı müşterilerimiz ise sırf Escobar’ı görmek için neredeyse her gün dükkanımıza uğruyor” şeklinde konuştu.

Related Posts

54. Deniz Kuvvetleri Kupası Tamamlandı

Deniz Kuvvetleri Kupası Yat Yarışı, Göcek’te ödül töreniyle sona erdi. Dereceye girenler ödüllerini aldı.

BM’den Afganlar için çağrı: Ülkelerine zorla gönderilmeleri acilen durdurulmalı

BM’den Afganlar için çağrı: Ülkelerine zorla gönderilmeleri acilen durdurulmalı

Uyuşturucu ve Silahla Yakalandı

Keşan’da İ.Ç.’nin evinde uyuşturucu ve silah ele geçirildi, tutuklandı.

Suriye hükümeti Süveyda’ya özel kuvvet gönderecek

Suriye’nin Süveyda kentinde devam eden çatışmaların ardından Suriye hükümetinden kritik bir adım geldi. Suriye İçişleri Bakanlığı, özel kuvvetleri Süveyda’ya göndermek için hazır olduklarını açıkladı.

Hatay’da Yaralı 11 Yabani Kuş Doğaya Salındı

Hatay’da tedavi edilen 11 yaralı yabani kuş, doğaya başarıyla salındı.

Ovacık’taki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Karabük’ün Ovacık ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.