Eskişehir’de şüpheli ölüm: Oğlunu evde ölü buldu

Tepebaşı İlçesi’nde Şüpheli Ölüm!

Tepebaşı ilçesi Fevziçakmak Mahallesi Uluçumlar Sokak’ta ailesiyle birlikte yaşayan Yusuf Uzun, sabahın erken saatlerinde annesi tarafından evde hareketsiz halde bulundu.

Olay üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen ihbar edildi. Yapılan kontrolde maalesef Yusuf Uzun’un hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cenaze, polis ve savcılık incelemelerinin ardından net bir şekilde ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Eskişehir Şehir Hastanesi morguna gönderildi.

Yusuf Uzun’un şüpheli ölümüne dair soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili detaylar ilerleyen saatlerde netlik kazanacak.

Related Posts

Yolcu otobüsünde can pazarı: Facia işte böyle geldi

Isparta’da yolcu otobüsü ile tur midibüsünün çarpıştığı kazada, 1’i ağır, 28 kişi yaralandı. Dehşete düşüren kaza anı kameraya yansıdı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bosna Hersek İslam Birliği Başkanı Kavazoviç ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bosna Hersek İslam Birliği Başkanı Reis-ül Ulema Hüseyin Efendi Kavazoviç ile bir araya geldi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları sürüyor

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Han Yunus kentinde farklı bölgelere düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin ve yaralıların olduğu bildirildi. Saldırılarda hayatını kaybedenlerin naaşları, kentteki Nasır hastanesinde cenaze …

CHP milletvekilleri köprüye pankart astı: Küplere binen AKP’nin Meclis dışında bıraktığı isim oldu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın İBB’ye yolladığı ve Ekrem İmamoğlu’na sansür uygulanmasını öngören talimatın ardından CHP milletvekilleri, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ‘Free İmamoğlu’ yazılı pankart astı. Olaya ilişkin soruşturma başlatılırken, AKP’nin iki seçimdir Meclis’e sokmadığı eski milletvekili Mehmet Metiner, CHP’li milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması gerektiğini savundu.

Antalya’da feci kaza: 5 araç birbirine girdi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Tayland’da bir garip sabıkalı: Fotoğrafı çekildi, pati izi alındı

Tayland’da sokakta bulunarak karakola teslim edilen kedinin polisleri defalarca ısırmasının ardından, mizah amaçlı sabıka fotoğrafı çekildi ve pati izleri alındı. Kedinin sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları kısa sürede gündem oldu. Sahibi, saatler sonra polis merkezine gelerek kediyi teslim aldı.