İpsala Belediyesi, Yeni İtfaiye Aracını Hizmete Aldı
İpsala Belediyesi, yeni itfaiye aracını hizmete aldı. Belediye Başkanı Mehmet Kerman, yaptığı açıklamada, yeni itfaiye aracının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı hibesi ve belediye öz kaynaklarıyla satın alındığını belirtti.
Aracın İpsala’ya hayırlı olmasını dileyen Kerman, “Bu önemli katkı ve desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Edirne Valimize, İpsala Kaymakamımıza, AK Parti Edirne Milletvekilimize ve AK Parti İl Başkanımıza şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Esetçe Belediyesi’nin Yeni Tamamlayıcı Araç Togg T10X V2
Esetçe Belediyesi, makam aracı olarak Togg T10X V2’yi satın aldı. Belediye Başkanı Cemal Deniz, yerli ve milli gurur Togg’u belediyenin makam aracı olarak tercih ettiklerini belirtti.
Belediye önünde belde sakinlerine sergilenen otomobilin ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Deniz, “Hayalimiz gerçek oldu. Türkiye’nin gururu olan milli otomobilimiz Togg T10X V2’yi kendi imkanlarımızla belediyemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.