Çorum’da eczaneye taşlı saldırı

Çorum’da Eczaneye Taş Atan Şüpheliler Yakalandı

Çorum’da, bir eczaneye para karşılığı taş atarak zarar veren 2 zanlı polis tarafından gözaltına alındı. İnönü Caddesi’nde gerçekleşen olayda, gece saatlerinde eczanenin camlarını taşlayan ve ardından kaçmaya çalışan M.E.Y. ve S.A.B. isimli zanlılar, polis ekipleri tarafından motosikletle kaçarken yakalandı.

Kimlikleri belirlenen şahısların polis merkezine götürüldüğü öğrenilirken, şüphelilerin ilk ifadelerinde, eczaneye saldırı yapmak için bir kişiden para aldıklarını itiraf ettikleri bildirildi.

Related Posts

CHP’li bazı vekillerden Kılıçdaroğlu’na destek: Ona saldıranlar, partimizin harim-i ismetinde boğulacaktır! Her iftira bu partinin değerlerine saldırıdır!

CHP’li bazı vekillerden Kılıçdaroğlu’na destek: Ona saldıranlar, partimizin harim-i ismetinde boğulacaktır! Her iftira bu partinin değerlerine saldırıdır!

Bilecik’te orman yangını: Ekipler seferber oldu

Bilecik’te çıkan orman yangınına havadan ve karadan alevlere müdahalesi sürüyor.

Trump istedi: Netanyahu yolsuzluk davasında erteleme talep etti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Turmp’ın paylaşımının ardından “uluslararası ve bölgesel gelişmeleri” gerekçe göstererek yolsuzluk davasına iki hafta ara verilmesini istedi.

Son Dakika… Erdoğan’dan flaş açıklamalar… CHP’li belediyeleri hedef gösterdi, Kılıçdaroğlu’na sahip çıktı!

Son dakika gelişmesi… AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda’nın Lahey kentindeki NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, CHP’li belediyelere yapılan operasyonlara ilişkin, “Belgelerin hepsi ortada. Sadece İstanbul değil, başka illerde de ne yazık ki durum felaket” ifadelerini kullandı.

Son Dakika… CHP Genel Başkanı Özgür Özel Brüksel’de konuşuyor

Son Dakika haberi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Sosyalist Partisi AB Zirvesi Liderler Hazırlık Toplantısı’nda konuşuyor.

ABD’de “İran nükleer programı gerçekten yok edildi mi?” tartışması sürüyor | CIA Direktörü: İran’ın nükleer tesisleri ciddi hasar gördü

ABD’de “İran nükleer programı gerçekten yok edildi mi?” tartışması sürüyor | CIA Direktörü: İran’ın nükleer tesisleri ciddi hasar gördü