CHP’li Gökan Zeybek’ten zirai don çağrısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, iktidara zirai donda çiftçilerin yaşadığı sıkıntıya dikkat çekti.

Zeybek, konuyla ilgili şu sözleri dile getirdi:

“Dünya çapında birçok ülkenin Ukrayna çiftçilerinin buğdayını satın almak için çaba sarfettiği bir dönemde, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin Türkiye’deki üreticilerden aldığı buğdayı almayı düşünmemesi akıl alır bir durumdur. Şimdi, Amasya’da 6 milyar lira zarara sebep olan don olayının mağduriyetini gidermek için acil adımlar atılmalıdır.”

Related Posts

İsrail İran’ın akşam saatlerinde yeniden saldırmasını bekliyor

İsrail ordusu, İran’ın füze saldırılarına akşam saatlerinde yeniden başlamasını beklediklerini açıkladı.

Son dakika | İsrail’den Tebriz’e yeni saldırı!

İran ve İsrail arasındaki gerilim, geçtiğimiz günlerde sıcak savaşa dönüşürken İsrail, sabaha karşı gerçekleşen İran’ın misilleme saldırısının ardından yeniden Tebriz’i vurmaya başladı. İsrail’in Tebriz’e saldırısının saat 12.00’da başladığı …

ABD’li Senatör Bernie Sanders: Netanyahu hükümeti uluslararası hukuku sürekli ihlal ediyor; dünya daha tehlikeli bir yer haline geldi

ABD’li Senatör Bernie Sanders: Netanyahu hükümeti uluslararası hukuku sürekli ihlal ediyor; dünya daha tehlikeli bir yer haline geldi

MHP’den İsrail-İran çatışmasına ‘çözüm süreci’ vurgulu yorum: Terörsüz Türkiye hedefi karşısında gevezelik edenler, biraz susun!

MHP’den İsrail-İran çatışmasına ‘çözüm süreci’ vurgulu yorum: Terörsüz Türkiye hedefi karşısında gevezelik edenler, biraz susun!

AKP’li vekil başkan kendini asil belediye başkanı yaptı

Gaziosmanpaşa’da Bahçetepe’nin tutuklanmasından sonra başkanvekili seçilen AKP’li Eray Karadeniz, belediyenin sayfasına ismini başkan olarak yazdırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına tepki: Apaçık provokasyon

İsrail’in bölgeyi ateşe atan saldırılarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İsrail’in komşumuz İran’a düzenlediği saldırılar, uluslararası hukuku hiçe sayan apaçık bir provokasyondur. Netanyahu yönetimi pervasız, saldırgan ve hukuk tanımaz eylemleriyle bölgemizi ve tüm dünyayı felakete sürükleme gayretindedir” ifadelerini kullandı.