Bursa’da Fabrikada Yangın: Hasar Görüntülendi

Bursa’da Yangın Sırasında Oluşan Hasar Görüntülendi

Bursa’da dün gece meydana gelen yangın sonucu zarar gören bir fabrikanın durumu ortaya çıktı. Fabrikanın çatısındaki ve dış cephesindeki sacların birbirine girdiği görüldü.

Nilüfer ilçesi Tahtalı Mahallesi’nde ses sistemleri üreten bir fabrikada dün gece saatlerinde yangın çıktı. İşçiler, yangını fark ederek hemen müdahale etti ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, yangına müdahale etti. Alevler kısa sürede fabrikayı sardı ancak polis ve itfaiyenin koordineli çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları gece boyunca devam etti.

Fabrikanın son durumu ise gündüz çekilen görüntülerle ortaya çıktı. Fabrikanın dış cephesinde ve çatısındaki sacların birbirine girdiği görüldü.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, yangının çıkış sebebini belirlemek amacıyla soruşturma başlattı.

Haber: Yiğithan HÜYÜK – Kamera: Muhammet Hüseyin SEZGİN/BURSA

Related Posts

Hükümetin düştüğü Hollanda’da seçim tarihi belli oldu

Bu hafta başında aşırı sağcı PVV partisi lideri Geert Wilders’ın koalisyondan çekilmesinin ardından Hollanda’da Başbakan Dick Schoof liderliğindeki hükümet düştü. Hükümetin düştüğü ülkede genel seçimlerin 29 Ekim’de yapılacağı duyuruldu. Konuya …

Amerika’da kurban bayramını tatil eden ülke dikkat çekti

Müslüman nüfusun yoğun olduğu ülkelerde Kurban Bayramı tatili doğal karşılanırken, bu yıl Güney Amerika’dan bir ülkenin, Kurban Bayramı’nı resmen tanıyarak Müslüman çalışanlara izin vermesi dikkat çekti.

Kuzey Kore gemi kazası: Alabora olan destroyer yeniden dik konuma getirildi

Kuzey Kore, fırlatma töreni sırasında alabora olan destroyerin yeniden dik konuma getirildiğini duyurdu.

Trump: Çin Devlet Başkanı Şi, anlaşma yapması son derece zor biri

Trump: Çin Devlet Başkanı Şi, anlaşma yapması son derece zor biri

Saray’da sürpriz görüşme: Erdoğan, DSP Genel Başkanı Aksakal’ı kabul etti

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ı kabul etti. Saray’daki kabul, basına kapalı gerçekleşti.

Bakanlık uyarısı çare olmadı: Binlerce veli hastaneye koştu

Kurban Bayramı ve yaz tatili arasında yaklaşık 2 haftalık süre kalması, binlerce velinin iki tatili birleştirmek için çocuklarına rapor almaya çalışmasına neden oldu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) tüm uyarılarına rağmen aileler, hastanelere akın etti.