Balıklıgöl’de sömestir ve hafta sonu yoğunluğu

Şanlıurfa’nın Tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi Sömestir Tatili ve Hafta Sonu Yoğunluğuyla Dolup Taşıyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Şanlıurfa’daki tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi, sömestir tatili ve hafta sonu nedeniyle ziyaretçi akınına uğruyor.

BOŞLUK BULANLAR AKIN ETTİ

Hazreti İbrahim’in doğduğu ve ateşe atıldığı yer olarak bilinen tarihi mekan, yarıyıl tatilini ve hafta sonunu fırsat bilen misafirler tarafından ziyaret ediliyor.

DÜNYANIN EN BÜYÜK DOĞAL AKVARYUMU

Farklı illerden gelen ziyaretçiler, dünyaca ünlü “en büyük doğal akvaryum” olarak kabul edilen ve inanç turizminde önemli bir yere sahip olan bu mekanda tarihi deneyimler yaşıyor.

Şehrin sembolü haline gelmiş yerleşkede bulunan dini mekanları ziyaret eden misafirler, balıklara yem atarak anı fotoğrafları çektiriyorlar.

Related Posts

Ümit Özdağ: İmamoğlu’na düşman ceza hukuku uygulanıyor, Demirtaş da benimle aynı haklara sahip olmalı

Ümit Özdağ: İmamoğlu’na düşman ceza hukuku uygulanıyor, Demirtaş da benimle aynı haklara sahip olmalı

AKP’li vekil Meclis’te salavat getirdi

AKP Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları, Leman dergisinde yayınlanan karikatüre Meclis’te tepki gösterdi.

Bilecik’te yine orman yangını çıktı

Bilecik’in merkeze bağlı Vezirhan beldesinde orman yangını çıktı. Bilecik’te geçtiğimiz haftada da çıkan yangın güçlükle kontrol altına alınmıştı.

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile açığa alınan 4 polisin, “rüşvet” suçundan Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandıkları davada, emekli Sayıştay denetçilerinden oluşturulacak bir heyetin bilirkişi raporu hazırlamasına karar verildi.

EMEP’ten CHP’nin Saraçhane mitingine destek!

Emek Partisi (EMEP), CHP’nin bu akşam Saraçhane’de düzenlenecek ‘Millet İradesi’ne sahip Çıkıyor Mitingi’ için çağrı yaparak, “İşçi ve emekçileri, gençleri, kadınları bu akşam 20.30’da Saraçhane’de bir araya gelmeye çağırıyoruz. İBB operasyonları kapsamında, hukuksuz bir biçimde tutuklananlar serbest bırakılsın! Kayyım kararları alınsın ve belediye başkanları görevlerine iade edilsin” açıklamasını yaptı.

ABD, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump’ın, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak başkanlık kararnamesi imzalayacağını bildirdi.