Bakan Yusuf Tekin açıkladı… 200 bin öğretmene yeşil pasaport yolda

Öğretmenlere Yeşil Pasaport Müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Özel Okullar Derneği’nin Antalya’daki toplantısında yaptığı konuşmada, özel okullarda görev yapan öğretmenlere yeşil pasaport verilmesinin gündemde olduğunu açıkladı.

Bakan Tekin, özel okullarda çalışan öğretmen sayısının 200 bine ulaştığını belirterek, Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu konuda çalışmalar yaptığını ifade etti.

Verilere göre, resmi okullarda görev yapan 975 bin 698 öğretmen bulunurken, özel okullardaki öğretmen sayısının da hızla arttığı tahmin ediliyor.

“KAPATMAYA KADAR GİDER”

Bakan Tekin, özel okullarda fahiş fiyat uygulayanların kapatılabileceğini vurgulayarak, haksız uygulamaların önüne geçmek için gerekli adımların atılacağını söyledi.

Bakan Tekin, yapılan yanlış uygulamaları tespit etmek ve çözüm üretmek adına veli ve öğrencilerin de desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bu sürecin birlikte yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

Related Posts

Bakan Yerlikaya: 304 torbacıyı yakaladık

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 21 ilde, 318 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon yapıldığını duyurdu. Operasyonumuzun hazırlıklarının 4 ay sürdüğü belirtildi.

CHP’li Taşcıer: Çocuklarımızı sermayeye ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz

Taşçıer, Bakan Tekin’in zorunlu eğitim konusundaki açıklamalarını eleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Zeydan Karalar görevden uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığı, tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin’in geçici tedbirle görevlerinden uzaklaştırıldığını bildirdi.

Böylesi şimdiye kadar ilk kez oldu! CHP’li ve AKP’li vekillerin sokakta slogan savaşı

CHP Milletvekilleri, CHP’li belediyelere yönelik operasyonları protesto etmek için TBMM’den Adalet Bakanlığı’na yürüdü. Yürüyüş sırasında CHP’li vekiller istifa sloganları atarken, AKP’liler ise destek verdi.

Ermenistan yol ayrımında: Paşinyan ile Kilise arasında kriz derinleşiyor

Ermenistan’da Başbakan Nikol Paşinyan ile ülkenin en üst düzey Hristiyan liderleri arasında yaşanan anlaşmazlık derinleşiyor. Paşinyan, Ermeni Apostolik Kilisesi’nin merkezi Eçmiyazin’i “anti-Hristiyan, ahlaksız, ulus ve devlet karşıtı bir grubun …