Bağcılar’da Kahvehaneye Silahlı Saldırı

Bağcılar’da kimliği belirsiz 2 şahıs bir kahvehaneyi uzun namlulu silahlarla taradı. Olayda kahvehanede bulunan 1 kişi bacağından yaralandı. Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay Bağcılar Fatih Mahallesi’nde dün akşam saat 23.00’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kimliği belirsiz 2 şahıs araçlarıyla birlikte bir kahvehanenin önüne geldi. Ardından uzun namlulu silahlarla kahvehanenin kapısına gidip içeriye ateş açtı. Koşarak araçlarına binen şahıslar olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören bazı vatandaşlar panikleyip kaçarken bazıları ise kahvehaneye gitti. Olayda bacağından yaralanan bir kişi ise arkadaşlarının yardımıyla dışarı çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Yaralı şahıs ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. – İSTANBUL

Related Posts

Gansu’da Sel: 10 Ölü, 33 Kayıp

Çin’in Gansu eyaletindeki sel felaketinde 10 kişi hayatını kaybetti, 33 kişiden haber yok.

Bingöl’de 2 Aranan Şüpheli Yakalandı

Jandarma, kesinleşmiş hapis cezası olan 2 şüpheliyi yakalayarak cezaevine teslim etti.

Kadın İstihdamı İçin Destek

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Kablan, ADEM sergisinde kadınların emeğini takdir etti ve destek sözü verdi.

Kayseri, FIBA Onaylı 3×3 Uluslararası Basketbol Turnuvası’na Ev Sahipliği Yapacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., 9-10 Ağustos 2025 tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek FIBA onaylı 3×3 Uluslararası Basketbol Turnuvası’na ev sahipliği yapacak. Başkan Büyükkılıç, tüm sporseverleri bu uluslararası etkinliğe davet etti.

Bilecik Muhtarı’nın Eleştirisine Cevap: Konteyner Sorunları ve Sözleşme Detayları

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cem Çevik’in Türkiye yüzyılı eleştirilerine yönelik BİOSUN’dan açıklama geldi. Şirket, konteynerlerin teslimatında yaşanan sorunları ve belediyenin sorumluluklarını vurguladı.

Narin Güran Davasında Yargıtay’a Tebliğname Gönderildi

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne ilişkin cezaların onanmasını istedi.