Ankara’da 12 Yıl Sonra Cinayet Aydınlatıldı

Ankara’da 2013’te Gerçekleşen Cinayetin Katil Zanlıları 12 Yıl Sonra Aydınlatıldı

Ankara’da 2013 yılında Mamak ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Kemal Güven Aydoğan’ın katil zanlıları, 12 yıl sonra yapılan bir ihbar sayesinde emniyet tarafından aydınlatıldı.

1 Şubat 2013 tarihinde Ege Mahallesi’nde gerçekleşen saldırıda 6 kurşunla vurulan Aydoğan olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlılardan A.C.Ö. beraat ederken diğer zanlının kimliği belirlenemedi. Cinayetin çözülememesi üzerine yeniden yapılan araştırmada, Aydoğan’ın 3 kişi tarafından öldürüldüğü ve silahın saklandığı bilgisine ulaşıldı.

İhbar sonrasında şüphelilerin telefon kayıtları incelendi ve olayla bağlantıları ortaya çıkarıldı. Soruşturma sonucu Ş.K., N.Y., B.K. ve H.K. hakkında işlem başlatıldı. Ayrıca maktul Aydoğan’ın annesi de ifade verdi.

İhbarcının belirttiği gibi cinayette kullanılan silahın bulunduğu yer araştırıldı ve tüfeğin farklı kişiler arasında el değiştirdiği tespit edildi. Silah, son olarak polis ekipleri tarafından teslim alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 4 şüpheli hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ederek iddianame düzenledi. İddianamede şüphelilerin cinayeti birlikte işlediği ve kuvvetli delillerin bulunduğu belirtildi. Davanın Ankara 35. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüleceği bildirildi.

Related Posts

İndirim izdihamı: Bir kişi fenalaştı

Mersin’de mağaza açılışında izdiham çıktı. Müşteriler indirimleri ürünleri alabilmek için yarışırken, bir kişi fenalık geçirdi.

Yeni Papa Leo XIV. ilk mücizesini ilan etti

Papa XIV. Leo, bir doktorun duasıyla hayata dönen bir bebeği görev süresinin ilk mucizesi olarak tanıdı. 2007’de kalpsiz doğan Tyquan Hall’ın mucizevi iyileşmesi, 19. yüzyılda ölen İspanyol rahip Valera Parra’nın azizlik yolunu açtı.

Bursa’da Yaz Spor Okulları Başarıyla Tamamlandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları ve yeni uygulanan Tam Gün Spor Okulu’nda ilk dönem sona erdi. Çocuklar, çeşitli spor dallarında eğitim alarak tatillerini hem eğlenceli hem de öğretici bir şekilde geçirdi.

Genç Sporcunun Azmi

Hüseyin Eren Küçükoğlu, gündüz sanayide çalışıp geceleri antrenman yaparak başarı peşinde koşuyor.

Türk oyuncular dünya güzellik listesinde tarih yazdı

Netizens Choice Magazine’in 2025 listesinde Türk oyuncular damga vurdu. Milyonların oyuyla belirlenen “Yaşayan En Güzel Kadın” unvanı Sıla Türkoğlu’na gitti. Taylor Swift, Jisoo ve Scarlett Johansson gibi isimleri geride bırakan Türkoğlu, liste tarihinde zirveye çıkan ilk Türk kadın oldu. Genç yıldız Yağmur Yüksel ise ikinci sıraya yerleşti.

Özgür Özel: Sözcü TV’yi kutluyoruz, çok önemli bir irade beyanıdır

Özgür Özel, “10 gün boyunca Sözcü TV’nin kapalı olması, Türkiye demokrasisi açısından bir utançtır” dedi.