Almanya’da havalimanına bırakılan aracın park ücreti 200 bin euroyu aştı

Almanya’nın Başkenti Berlin’deki Brandenburg Havalimanında Bir Araç 200 Bin Euro Otopark Ücretini Aştı

Almanya’nın başkenti Berlin’deki Brandenburg Havalimanının girişindeki park alanına bırakılan bir aracın, otopark maliyetinin 200 bin euroyu aştığı bildirildi. Alman medyasında yer alan haberlere göre, Berlin-Brandenburg (BER) havalimanının terminal girişinde duran Hannover plakalı Volkswagen Golf marka aracın otopark ücreti 200 bin euroyu geçti.

Haberde, araç sahibinin ve aracın çalıntı olup olmadığının bilinmediği ifade edildi. Yolcu indirme-bindirme için verilen 10 dakikalık ücretsiz süre sonrasında, otoparkta saatlik ücretin 23 euro olduğu belirtildi.

Havalimanının otopark işletmecisi Apcoa’nın, durumu çözmek için yetkililerle temasa geçtiği kaydedildi. Olayla ilgili detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.


“Marmara Denizi’ni Kurtarmak İçin 1 Milyar Dolar Gerekiyor” – Prof. Dr. Bayram Öztürk Anlatıyor

Related Posts

Uzman çavuş Seyhan Nehri’nde kayboldu

Adana’da serinlemek için Seyhan Nehri’ne giren uzman çavuş Musa Çal, suda kayboldu.

Yurttaşlardan, Murat Çalık’ın sağlık durumuna rağmen tutuklu yargılanmasına tepki: ‘İnşallah Ergenekon ve Balyoz davalarında içeride ölen askerlerimiz gibi olmaz…’

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda tutuklanan ve sağlık sorunları nedeniyle acil tahliyesi istenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık için yurttaşlar Beylikdüzü Belediye’si önünde oturma eylemi yaptı. Bir vatandaş, “İnşallah Ergenekon ve Balyoz davalarında içeride ölen askerlerimiz gibi olmaz” dedi.

Havaalanına bu eşyaları götürenlere para cezası kesilecek

Avrupa’da bazı ülkelerde tatil dönüşü havaalanında veya gümrükte sahte ürünlerle yakalanan kişilere para cezası kesilecek.

Terör örgütü PKK’dan bir grup silahlarını imha etti ‘adım adım terörsüz Türkiye’: İşte o anlar…

PKK’nın bugün itibarıyla silah bırakma sürecine resmen başladı. Bu gelişmeyle birlikte, uzun süredir hazırlıkları sürdürülen ve çok boyutlu yürütülen çözüm sürecinde somut adımların atılması öngörülüyor. Ankara, Bağdat ve Erbil’in koordinasyonunda …

Bakan Yerlikaya: 304 torbacıyı yakaladık

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 21 ilde, 318 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon yapıldığını duyurdu. Operasyonumuzun hazırlıklarının 4 ay sürdüğü belirtildi.

CHP’li Taşcıer: Çocuklarımızı sermayeye ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz

Taşçıer, Bakan Tekin’in zorunlu eğitim konusundaki açıklamalarını eleştirdi