AK Partili Kaya: Türkiye siyasetinde kadın hareketini başlatan Erdoğan’dır

Kadınların Partinin Başarısında Kritik Rolü Var

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Muğla 7. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi’nde konuşan Fatma Betül Sayan Kaya, kadınların partinin başarısında kritik bir rol oynadığını vurguladı.

AA’nın aktardığına göre Kaya, “AK Parti bir kadın hareketi, AK Parti kadınların omuzlarında, sırtlarında yükledikleri ve bugünlere taşıdıkları bir dava hareketidir” şeklinde konuştu. Ayrıca Kaya, “Ülkeye en büyük zulmü CHP zihniyetinin yaptığını” iddia etti.

Kadınların karşılaştığı bütün engelleri kaldırmak için mücadele ettiklerini belirten Kaya, “AK Parti bir kadın hareketidir. Türkiye siyasetinde kadın hareketini başlatan liderimiz, Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Eğer partimizin kadın kolları güçlüyse, biz de çok daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Uzman çavuş Seyhan Nehri’nde kayboldu

Adana’da serinlemek için Seyhan Nehri’ne giren uzman çavuş Musa Çal, suda kayboldu.

Yurttaşlardan, Murat Çalık’ın sağlık durumuna rağmen tutuklu yargılanmasına tepki: ‘İnşallah Ergenekon ve Balyoz davalarında içeride ölen askerlerimiz gibi olmaz…’

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda tutuklanan ve sağlık sorunları nedeniyle acil tahliyesi istenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık için yurttaşlar Beylikdüzü Belediye’si önünde oturma eylemi yaptı. Bir vatandaş, “İnşallah Ergenekon ve Balyoz davalarında içeride ölen askerlerimiz gibi olmaz” dedi.

Havaalanına bu eşyaları götürenlere para cezası kesilecek

Avrupa’da bazı ülkelerde tatil dönüşü havaalanında veya gümrükte sahte ürünlerle yakalanan kişilere para cezası kesilecek.

Terör örgütü PKK’dan bir grup silahlarını imha etti ‘adım adım terörsüz Türkiye’: İşte o anlar…

PKK’nın bugün itibarıyla silah bırakma sürecine resmen başladı. Bu gelişmeyle birlikte, uzun süredir hazırlıkları sürdürülen ve çok boyutlu yürütülen çözüm sürecinde somut adımların atılması öngörülüyor. Ankara, Bağdat ve Erbil’in koordinasyonunda …

Bakan Yerlikaya: 304 torbacıyı yakaladık

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 21 ilde, 318 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon yapıldığını duyurdu. Operasyonumuzun hazırlıklarının 4 ay sürdüğü belirtildi.

CHP’li Taşcıer: Çocuklarımızı sermayeye ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz

Taşçıer, Bakan Tekin’in zorunlu eğitim konusundaki açıklamalarını eleştirdi