Çanakkale’de yürek burkan görüntüler

Çanakkale yangınından yürek burkan görüntüler geldi.

Merkeze bağlı Sarıcaeli Köyü yakınlarında 8 Ağustos saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Alevler, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle dün saat 14.45 sıralarında kontrol altına alındı. Ekipler gece boyunca soğutma çalışmalarına devam etti.

SU İÇİRDİLER

Soğutma çalışmaları sırasında Küçükkuyu Orman İşletme Şefliği ekipleri yangında yaralanan ve hareketsiz halde duran bir yavru ceylanı fark etti.

Yavru ceylanın yanına giden ekipler, ona su içirdi.

Öte yandan, aynı bölgede bir başka yaralı ceylanın da dün sabah saatlerinde ekipler tarafından görüntülendiği bildirildi.

Related Posts

Trabzon’da kadın cinayeti!

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesinde Mustafa Sağlam, eşi Tuğba Sağlam’ı, otomatik tüfekle vurarak öldürdü.

Zengezur Koridoru kime yararlı kime zararlı

Kafkasya’daki güç dengeleri yeniden şekilleniyor. Zengezur Koridoru, Türkiye ve Azerbaycan’a alan açarken; Rusya, İran ve Ermenistan için riskleri artırıyor.

TEM Otoyolu’nda Trafik Normale Döndü

Gültepe Tüneli’nde meydana gelen kaza sonrası trafik kontrol altına alındı ve normale döndü.

Paşalimanı Adası’nda Yangın

Erdek’teki Paşalimanı Adası’nda başlayan yangına itfaiye ve vatandaşlar müdahale ediyor.

8 Türk’ün katiline erken tahliye fırsatı

Almanya’da, 8’i Türk 10 kişiyi öldüren neo-Nazi terör örgütü NSU’nun üyelerinden Beate Zschaepe, itiraf programına katıldı. Söz konusu gelişmenin ardından Zschaepe’nin erken tahliye ihtimali, kamuoyunda büyük bir tartışma yarattı.

Hasankeyf’te Gençlik Merkezi İncelemesi

Vali Canalp, Hasankeyf’te gençler için yeni Gençlik Merkezi ve Kamp Alanı’nı inceledi.