4 günlük bebek ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi

Van’da 4 Günlük Bebeğin Tedavisi İçin Ambulans Uçak Sevk Edildi

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde aort koarktasyonu (damarda darlık) tedavisi gören 4 günlük bebek için ileri tetkik ve tedavi gerektiği belirlendi. İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, bebeğin İstanbul’da tedavi edilmesi gerektiği kararı alındı.

Sağlık Bakanlığı’nın hızlı müdahalesiyle Van’a ambulans uçak gönderildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde ambulansla Van Ferit Melen Havalimanı’na ulaşan bebek, ambulans uçakla İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Related Posts

Küba’dan Rusya’ya insan ticareti gibi asker sevkiyatı iddiası: İnşaatta çalışacağını sanan Kübalılar savaşa gönderildi

Küba’dan Rusya’ya sosyal medya üzerinden “inşaat işi” vaadiyle giden yüzlerce kişi, iddiaya göre zorla Ukrayna cephesine gönderildi. Birçoğunun hayatını kaybettiği belirtiliyor

CHP’li 3 büyükşehir belediyesine operasyon… Özgür Çelik’ten ’19 Mart’ göndermesi: ‘Darbe girişimini ülke geneline yaymaya karar verdiler’

CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gözaltına alındı. Tutdere ve Karalar’a yönelik operasyonu İstanbul Cumhuriyet …

Başhekim görevden alındı! Hemşireyi intihara sürüklediği ortaya çıktı

Muğla’nın Datça ilçesinde bir hemşirenin mobbing iddiasıyla intihar girişiminde bulunmasının ardından başlatılan inceleme sonucunda Datça Devlet Hastanesi Başhekimi ve İdari Müdür Yardımcısı görevden alındı.

Ümit Özdağ: ‘Bütün yolsuzlukları CHP belediyeleri yaptı’ imajlı operasyona halk inanmıyor; düşman ceza hukuku bitmeden siyasi tansiyon düşmez

Ümit Özdağ: ‘Bütün yolsuzlukları CHP belediyeleri yaptı’ imajlı operasyona halk inanmıyor; düşman ceza hukuku bitmeden siyasi tansiyon düşmez

Çekya’da geniş çaplı elektrik kesintisi yaşandı: Başbakan ‘Merkez Kriz Ekibi’ni topladı

Çekya Başbakanı Petr Fiala, yaptığı açıklamada elektrik kesintisi sorunun çözmek için Merkez Kriz Ekibini toplantıya çağırdığını belirtirken yaşanan elektrik kesintisinin nedenini araştırdıklarını bildirdi. Sanayi ve Ticaret Bakanı Lukas Vlcek, “Bu, dakikalar içinde çözülebilecek bir sorun değil. Saatler sürecek. Kesinti, ülkenin önemli bir bölümünü etkiledi.” ifadelerini kullandı.

Suriye’nin devlet arması değişti: Kartal ve 14 tüyü ne anlama geliyor?

Beşşar Esed liderliğindeki Baas yönetiminin 8 Aralık 2024’te devrilmesinin ardından, zalim rejime ait kalıntılar da bir bir silinmeye başladı. Şam’daki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndan medyaya yansıyan bir görselde, devletin resmi armasının değiştirildiği görüldü. Armada kanatlarında 14 tüy bulunan bir kartal üstüne üç yıldız bulunuyor.