MHP’li Özdemir: CHP’de aklı başında kimseler kaldıysa partilerine sahip çıkmalı

MHP Medya, İletişim ve Dijital Mecralardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, CHP’nin ‘Boykot’ çağrılarına tepki gösterdi. Özdemir paylaşımında, “İsrail bölgede neredeyse Türkiye’den izinsiz uçak uçuramayacak duruma gelmek üzereyken, Ortadoğu ve Avrupa’da Türkiye’siz hiçbir denklem kurulamayacağı görülmüş ve yeni dönem tezlerinde herkes kapımızı çalmaya başlamışken, Terörsüz Türkiye hedefimizi gerçekleştirmek ve başarmak üzere büyük bir kararlılık varken, ülkemizi CHP eliyle içeriden karıştırma, ekonomik ve sosyal istikrarsızlık yaratma hamlesinin gelmesi birbirinden bağımsız bir gündemin tesiri olmasa gerek” dedi.

Özdemir, açıklamasına şöyle devam etti;

“Hukuka karşı başkaldıran, anayasayı hepten yok sayan ve milletin evlatlarını kendi siyasi istikbali için aşağılık biçimde kullanan zavallı bir anlayışın sahipleri kendileri ile beraber CHP’yi de bitirmiştir. Türkiye’nin hiçbir meselesine tutarlı politika geliştiremeyen, dünyada ve bölgede yaşananlar karşısında görüş ve politika üretmeyi bırakın yaşanan gelişmeleri doğru okumaktan dahi aciz durumda olan CHP’nin başvurduğu tek şey bozgunculuk ve anarşizm oldu. Umudu ABD’de yayınlanan gazetelerde makaleler yayınlayarak, İngiltere’ye sitemlerini ileterek destek bulmaya bağlayan teslimiyetçi anlayışıyla CHP, Türkiye gerçeklerinden ne derecede uzaklaştığını da göstermiştir.”

CHP’nin mevcut haliyle Türkiye’ye ve Türk Milleti’ne layık olmadığını ifade eden Özdemir, “CHP bünyesinde hala aklı başında kimseler kaldıysa partilerine sahip çıkmalı, Özgür Özel ve şürekasına karşı hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, toplumun huzurunun korunmasına ve ülkeye sadakate bağlılığın gereğini yerine getirmelidir. Türkiye’nin en büyük yolsuzluk soruşturmasının ana konusu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile beraber diğer bazı belediyeler üzerinden elde edilen 560 milyar liranın, bir yandan birilerinin şahsi menfaati, diğer yandan CHP yönetiminin ele geçirilmesi amacıyla kullanışmış olmasıdır. Bu derecede vahim iddialar karşısında CHP yönetiminin bizatihi kendisi ‘aklanıp gelsinler’ demek yerine, son derece büyük bir korku, endişe ve kendisinden olmayan herkese karşı nefretle hareket edip, toplumsal huzuru bozacak tüm girişimleri yaratmaya çalışıyor. Bu beyhude girişim, mutlaka sahiplerinin başını yakacak, ne hukuk, ne de millet iradesi bu kirli hesaba geçit vermeyecektir” açıklamasında bulundu.

Related Posts

Diyanet İşleri Başkanı: Orman yangınlarına karşı camilerde dua edilecek

Diyanet İşleri Başkanlığı, orman yangınlarının sona ermesi için ülke genelindeki camilerde yatsı namazı sonrası dua edileceğini açıkladı.

Küba’dan Rusya’ya insan ticareti gibi asker sevkiyatı iddiası: İnşaatta çalışacağını sanan Kübalılar savaşa gönderildi

Küba’dan Rusya’ya sosyal medya üzerinden “inşaat işi” vaadiyle giden yüzlerce kişi, iddiaya göre zorla Ukrayna cephesine gönderildi. Birçoğunun hayatını kaybettiği belirtiliyor

CHP’li 3 büyükşehir belediyesine operasyon… Özgür Çelik’ten ’19 Mart’ göndermesi: ‘Darbe girişimini ülke geneline yaymaya karar verdiler’

CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gözaltına alındı. Tutdere ve Karalar’a yönelik operasyonu İstanbul Cumhuriyet …

Başhekim görevden alındı! Hemşireyi intihara sürüklediği ortaya çıktı

Muğla’nın Datça ilçesinde bir hemşirenin mobbing iddiasıyla intihar girişiminde bulunmasının ardından başlatılan inceleme sonucunda Datça Devlet Hastanesi Başhekimi ve İdari Müdür Yardımcısı görevden alındı.

Ümit Özdağ: ‘Bütün yolsuzlukları CHP belediyeleri yaptı’ imajlı operasyona halk inanmıyor; düşman ceza hukuku bitmeden siyasi tansiyon düşmez

Ümit Özdağ: ‘Bütün yolsuzlukları CHP belediyeleri yaptı’ imajlı operasyona halk inanmıyor; düşman ceza hukuku bitmeden siyasi tansiyon düşmez

Çekya’da geniş çaplı elektrik kesintisi yaşandı: Başbakan ‘Merkez Kriz Ekibi’ni topladı

Çekya Başbakanı Petr Fiala, yaptığı açıklamada elektrik kesintisi sorunun çözmek için Merkez Kriz Ekibini toplantıya çağırdığını belirtirken yaşanan elektrik kesintisinin nedenini araştırdıklarını bildirdi. Sanayi ve Ticaret Bakanı Lukas Vlcek, “Bu, dakikalar içinde çözülebilecek bir sorun değil. Saatler sürecek. Kesinti, ülkenin önemli bir bölümünü etkiledi.” ifadelerini kullandı.