CHP Adana İl Başkanlığı’ndan Ekrem İmamoğlu’na Destek Açıklaması

CHP Adana İl Başkanlığı, Ekrem İmamoğlu’nun Gözaltına Alınmasına Tepki Gösterdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun terör, yolsuzluk ve rüşvet soruşturmaları kapsamında gözaltına alınmasının ardından CHP Adana İl Başkanlığı, basın açıklaması yaparak tepkisini dile getirdi.

Parti binasında gerçekleştirilen açıklamada konuşan CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, “Bugün Türkiye’nin dört bir yanında herkes Ekrem başkanın arkasında duruyor. Sandık gelecek ve Ekrem başkan cumhurbaşkanı olacak, bu ülkeyi demokratlar yönetecek. Vazgeçmeyeceğiz, dimdik ayakta duracağız ve mücadele ederek kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Açıklamaya katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise İstanbul’a destek olmak adına hareket edeceğini belirtti.

CHP’li ilçe belediye başkanlarının ve parti üyelerinin de katıldığı açıklama büyük ilgi gördü. – ADANA

Related Posts

Havaalanına bu eşyaları götürenlere para cezası kesilecek

Avrupa’da bazı ülkelerde tatil dönüşü havaalanında veya gümrükte sahte ürünlerle yakalanan kişilere para cezası kesilecek.

Terör örgütü PKK’dan bir grup silahlarını imha etti ‘adım adım terörsüz Türkiye’: İşte o anlar…

PKK’nın bugün itibarıyla silah bırakma sürecine resmen başladı. Bu gelişmeyle birlikte, uzun süredir hazırlıkları sürdürülen ve çok boyutlu yürütülen çözüm sürecinde somut adımların atılması öngörülüyor. Ankara, Bağdat ve Erbil’in koordinasyonunda …

Bakan Yerlikaya: 304 torbacıyı yakaladık

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 21 ilde, 318 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon yapıldığını duyurdu. Operasyonumuzun hazırlıklarının 4 ay sürdüğü belirtildi.

CHP’li Taşcıer: Çocuklarımızı sermayeye ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz

Taşçıer, Bakan Tekin’in zorunlu eğitim konusundaki açıklamalarını eleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Zeydan Karalar görevden uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığı, tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin’in geçici tedbirle görevlerinden uzaklaştırıldığını bildirdi.