İstanbul’da bu yolu kullanacaklar dikkat: Tipiden göz gözü görmüyor

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Çekmeköy mevkisinde ani bastıran kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı.

İstanbul’da dün başlayan kar ve karla karışık yağmur, bazı bölgelerde aralıklı devam ediyor.

Kentin yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışı, Kuzey Marmara Otoyolu’nun Çekmeköy mevkisinde şiddetini artırdı.

Ani bastıran kar yağışı sebebiyle beyaza bürünen yolda, sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

Öte yandan, yolda etkili olan kar yağışı otobüsle seyahat eden yolcular tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, yağışın etkisiyle yolun karla kaplanması ve sürücülerin yavaş ilerlemesi yer aldı.

Related Posts

Ankara’da 5 katlı binada yangın

Ankara’da 5 katlı bir binanın çatısında çıkan yangın söndürüldü.

‘Kontrollü yıkım’da panik anları! ‘Kurtlar Vadisi’ oyuncusunun evi hasar aldı

İstanbul Güngören’de kentsel dönüşüme giren binanın ‘kontrollü yıkımı’ esnasında yan taraftaki binanın iki dairesinde hasar oluştu. Hasar gören bina hakkında daha önce yıkım kararı olduğu öğrenilirken söz konusu bir dairenin Kurtlar Vadisi, Seksenler ve Şahane Damat gibi dizilerde rol alan oyuncu Orhan Yaylacıkoral’a ait olduğu ortaya çıktı.

Bingöl’de otomobiller çarpıştı: 8 yaralı

Bingöl’de otomobillerin çarpışması sonucu 2’si çocuk 8 kişi yaralandı.

Somali’de askeri helikopter alev alarak havaalanına düştü

Somali’deki Aden Adde Uluslararası Havalimanı’nda bir askeri helikopterin inişi sırasında düştüğü bildirildi. Düşen helikopterin Afrika Birliği’ne (AU) ait olduğu kaydedildi.

Ümit Özdağ: İmamoğlu’na düşman ceza hukuku uygulanıyor, Demirtaş da benimle aynı haklara sahip olmalı

Ümit Özdağ: İmamoğlu’na düşman ceza hukuku uygulanıyor, Demirtaş da benimle aynı haklara sahip olmalı

AKP’li vekil Meclis’te salavat getirdi

AKP Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları, Leman dergisinde yayınlanan karikatüre Meclis’te tepki gösterdi.