Kütahya’da Görev Değişimi Töreni

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Görev Değişimi Gerçekleşti

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev değişimi nedeniyle devir teslim töreni düzenlendi. Törende, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’in görevinden ayrılması ve yerine Mustafa Yılmaz’ın atanması sebebiyle bir araya gelindi.

Hasan Başyiğit, törende Mustafa Yılmaz’a çiçek takdim ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Yılmaz da büyük bir azim ve kararlılıkla çalışacağını vurgulayarak, Kütahya’nın eğitim alanındaki gelişimi için tüm paydaşlarla iş birliği içerisinde olacaklarını belirtti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen törende Hasan Başyiğit, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı eğitim camiasına teşekkürlerini iletti. Kütahya’nın eğitim sektöründeki ilerlemesine destek vermek adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. – KÜTAHYA

Related Posts

Terör örgütü PKK’dan bir grup silahlarını imha etti ‘adım adım terörsüz Türkiye’: İşte o anlar…

PKK’nın bugün itibarıyla silah bırakma sürecine resmen başladı. Bu gelişmeyle birlikte, uzun süredir hazırlıkları sürdürülen ve çok boyutlu yürütülen çözüm sürecinde somut adımların atılması öngörülüyor. Ankara, Bağdat ve Erbil’in koordinasyonunda …

Bakan Yerlikaya: 304 torbacıyı yakaladık

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 21 ilde, 318 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon yapıldığını duyurdu. Operasyonumuzun hazırlıklarının 4 ay sürdüğü belirtildi.

CHP’li Taşcıer: Çocuklarımızı sermayeye ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz

Taşçıer, Bakan Tekin’in zorunlu eğitim konusundaki açıklamalarını eleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Zeydan Karalar görevden uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığı, tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin’in geçici tedbirle görevlerinden uzaklaştırıldığını bildirdi.

Böylesi şimdiye kadar ilk kez oldu! CHP’li ve AKP’li vekillerin sokakta slogan savaşı

CHP Milletvekilleri, CHP’li belediyelere yönelik operasyonları protesto etmek için TBMM’den Adalet Bakanlığı’na yürüdü. Yürüyüş sırasında CHP’li vekiller istifa sloganları atarken, AKP’liler ise destek verdi.