Bolu’da Otel Yangını Davasında Tutuklamalar

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Otel Yangınında Tutuklananlar Sayısı 19’a Yükseldi

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde meydana gelen ve 78 kişinin yaşamını yitirdiği otel yangınıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir ve itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı. Böylelikle tutuklu sayısı 19’a ulaştı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Grand Kartal Otel’de çıkan yangın detaylı bir şekilde inceleniyor. İl Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerin ardından Bolu Adliyesi’ne gönderilen şüphelilerin savcılık sorguları tamamlandı.

İç mimar A.B. sorgulamasının ardından serbest bırakılırken, Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Gülener, Coşkun ve Acar tutuklandı. Ayrıca Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir’in tutuklanma kararı alındı.

Şu ana dek tutuklananların sayısı 19’a yükselirken, Gazelle Otel’in geçici olarak kapatılmasına karar verildi. Daha önce gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz da aralarında bulunduğu 15 şüpheli tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Related Posts

İngiltere’de düzenlenen dünyaca ünlü Glastonbury Festivali’nde “İsrail ordusuna ölüm” sloganları atıldı

İngiltere’de düzenlenen dünyaca ünlü Glastonbury Festivali’nde “İsrail ordusuna ölüm” sloganları atıldı

Bursa’da zeytin tesisinde çıkan yangın söndürüldü

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, zeytin depolama ve ambalajlama tesisinde çıkan yangın, 2 saatlik müdahaleyle söndürüldü. Yangında tesiste zarar oluştu.

Utandıran ilanlar: Borç, böbrek sattırıyor!

Dara düşüp çare bulamayan bazı vatandaşlar sosyal medyadan organlarını satışa sunmaya başladı. Konuyu araştıran SÖZCÜ TV çarpıcı bilgilere ulaştı.

‘Staja gidiyorum’ diye çıktı: 17 yaşındaki kız 4 gündür aranıyor

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde evden ‘staja gidiyorum’ diye çıkan 17 yaşındaki kızdan 4 gündür haber alınamıyor.

Dev şirketler üreticiden sütü toplayıp parasını ödememiş

Hayvan üreticileri piyasanın eline terk edilmişken; dev şirketlerden Pınar Kütahya’da, Torku da Konya’da topladığı sütün parasını dahi ödemedi.

Bodrum’da zeytinlik için eylem

Muğla’nın Bodrum ilçesinde zeytinime dokunma eylem ve basın açıklaması yapıldı. Eylemciler açıklama öncesi eylem alnına bir parça kömür ve zeytini getirip yere koydu “hangisini yersiniz” diye sordu.