Dünyanın en büyük oyuncak fuarı yarın açılıyor

2025 yılında Nürnberg şehri, ünlü “Spielwarenmesse” fuarına ev sahipliği yapacak.

Fuar, 28 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında NürnbergMesse GmbH fuar alanında 5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. Oyuncak endüstrisinin son trendleri fuar ziyaretçilerine sunulacak.

Fuar, 165 bin metrekarelik bir alanda düzenlenecek. 68 ülkeden 2 bin 354 firma katılacak ve 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçi bekleniyor. Türkiye ise 64 firma ile fuara katılım gösterecek.

1 Şubat’a kadar devam edecek fuarda, en yeni teknolojiden geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş bir ürün yelpazesi sergilenecek. Yeni oyuncaklar basına tanıtılarak meraklıların dikkatine sunulacak. Fuar alanında bilet satışı olmayacağı için ziyaretçiler, biletlerini sadece online olarak satın alabilecekler ve 16 yaşından küçükler fuara kabul edilmeyecektir.

Related Posts

21 kişiye mezar olmuştu… Kırçuval Oteli davası: Bilirkişi raporu gelmedi, 17 Ekim’e ertelendi

6 Şubat depremlerinde yıkılarak aralarında milli sporcuların da bulunduğu 21 kişiye mezar olan Kırçuval Oteli’ne ilişkin davanın altıncı duruşması Malatya 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Davada tutuklu sanık bulunmazken, mahkeme heyeti bilirkişi raporunun henüz ulaşmadığını belirterek duruşmayı 17 Ekim tarihine erteledi.

CHP’li bazı vekillerden Kılıçdaroğlu’na destek: Ona saldıranlar, partimizin harim-i ismetinde boğulacaktır! Her iftira bu partinin değerlerine saldırıdır!

CHP’li bazı vekillerden Kılıçdaroğlu’na destek: Ona saldıranlar, partimizin harim-i ismetinde boğulacaktır! Her iftira bu partinin değerlerine saldırıdır!

Bilecik’te orman yangını: Ekipler seferber oldu

Bilecik’te çıkan orman yangınına havadan ve karadan alevlere müdahalesi sürüyor.

Trump istedi: Netanyahu yolsuzluk davasında erteleme talep etti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Turmp’ın paylaşımının ardından “uluslararası ve bölgesel gelişmeleri” gerekçe göstererek yolsuzluk davasına iki hafta ara verilmesini istedi.

Son Dakika… Erdoğan’dan flaş açıklamalar… CHP’li belediyeleri hedef gösterdi, Kılıçdaroğlu’na sahip çıktı!

Son dakika gelişmesi… AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda’nın Lahey kentindeki NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, CHP’li belediyelere yapılan operasyonlara ilişkin, “Belgelerin hepsi ortada. Sadece İstanbul değil, başka illerde de ne yazık ki durum felaket” ifadelerini kullandı.

Son Dakika… CHP Genel Başkanı Özgür Özel Brüksel’de konuşuyor

Son Dakika haberi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Sosyalist Partisi AB Zirvesi Liderler Hazırlık Toplantısı’nda konuşuyor.