Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Köpek Yavruları

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda bir görevlinin çöp konteynerine poşetle attığı 4 köpek yavrusu, hayvanseverler tarafından bulunarak veterinere götürüldü.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ettiğinde poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark etti.

Hayvanseverler tarafından poşetten çıkarılan yavrulara, barınak görevlileri tarafından mama ve su verildi. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği öğrenilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu barınağı ziyaret ederek inceleme yaptı.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle görüşüp taleplerini dinledi.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel ise görevden el çektirildi.

Köpek yavruları, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmesi için veterinere götürüldü.

Related Posts

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

İşgalci İsrail haziranda Batı Şeria’nın Selfit kentinde 296 ihlal gerçekleştirdi

İsrail ordusu, haziranda işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyinde yer alan Selfit kentine bağlı belde ve köylerde Filistinlilere ve mülklerine yönelik 296 ihlal gerçekleştirdi.

AKP’nin kamp tarihi belli oldu

AKP’nin geleneksel Kızılcahamam kampı 11-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

DEM Parti bir kez daha İmralı’ya gidiyor

Büyük bir titizlikle yürütülen ‘Terörsüz Türkiye’ sürecinde terör örgütü PKK’nın kısa bir süre sonra silah bırakacağı belirtilirken, DEM Parti heyetinin bugün İmralı’ya gideceği bildirildi.

Saray’dan referandum işareti!

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum sosyal medya hesabından paylaştığı, “Yeni Anayasa Gündemini Çarpıtma Gayretleri” başlıklı yazısında, “Referandumsuz yeni anayasa yapma senaryolarının hiçbir demokratik ve hukuki kıymeti yoktur” dedi.

Tüm dünyanın konuştuğu evi Rahmi Koç satın aldı

2006 yılında yayınlanan ve başrollerinde Meryl Streep ve Anne Hathaway’in yer aldığı Hollywood filmi Şeytan Marka Giyer’in çekildiği lüks konut geçtiğimiz günlerde 26,5 milyon dolara satılmıştı. Dünya basınına konu olan haberde evi satın alanın kim olduğu bulunamazken, lüks malikaneyi Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Mustafa Rahmi Koç’un satın aldığı ortaya çıktı.