Siirt Valisi Muhtarlarla Buluştu

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Şirvan ve Pervari İlçelerindeki Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Şirvan ve Pervari ilçelerindeki muhtarlarla buluştu. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Kızılkaya, Valilik konferans salonunda düzenlenen programda muhtarlarla bir araya geldi. Köylerin ulaşım, altyapı, eğitim ve sağlık ihtiyaçlarının ele alındığı toplantıda, 2025 yılı köy yatırımları ve hedefleri değerlendirildi. Vali Kızılkaya, Siirt’in kalkınması ve vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm üretmek amacıyla muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti.
Muhtarların köylerine ilişkin sorun, talep ve beklentilerini dinleyen Kızılkaya, çözüm için ilgili kurumlara gerekli talimatları verdi ve çözüm odaklı iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Related Posts

Saray’dan referandum işareti!

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum sosyal medya hesabından paylaştığı, “Yeni Anayasa Gündemini Çarpıtma Gayretleri” başlıklı yazısında, “Referandumsuz yeni anayasa yapma senaryolarının hiçbir demokratik ve hukuki kıymeti yoktur” dedi.

Tüm dünyanın konuştuğu evi Rahmi Koç satın aldı

2006 yılında yayınlanan ve başrollerinde Meryl Streep ve Anne Hathaway’in yer aldığı Hollywood filmi Şeytan Marka Giyer’in çekildiği lüks konut geçtiğimiz günlerde 26,5 milyon dolara satılmıştı. Dünya basınına konu olan haberde evi satın alanın kim olduğu bulunamazken, lüks malikaneyi Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Mustafa Rahmi Koç’un satın aldığı ortaya çıktı.

Diyanet İşleri Başkanı: Orman yangınlarına karşı camilerde dua edilecek

Diyanet İşleri Başkanlığı, orman yangınlarının sona ermesi için ülke genelindeki camilerde yatsı namazı sonrası dua edileceğini açıkladı.

Küba’dan Rusya’ya insan ticareti gibi asker sevkiyatı iddiası: İnşaatta çalışacağını sanan Kübalılar savaşa gönderildi

Küba’dan Rusya’ya sosyal medya üzerinden “inşaat işi” vaadiyle giden yüzlerce kişi, iddiaya göre zorla Ukrayna cephesine gönderildi. Birçoğunun hayatını kaybettiği belirtiliyor

CHP’li 3 büyükşehir belediyesine operasyon… Özgür Çelik’ten ’19 Mart’ göndermesi: ‘Darbe girişimini ülke geneline yaymaya karar verdiler’

CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gözaltına alındı. Tutdere ve Karalar’a yönelik operasyonu İstanbul Cumhuriyet …

Başhekim görevden alındı! Hemşireyi intihara sürüklediği ortaya çıktı

Muğla’nın Datça ilçesinde bir hemşirenin mobbing iddiasıyla intihar girişiminde bulunmasının ardından başlatılan inceleme sonucunda Datça Devlet Hastanesi Başhekimi ve İdari Müdür Yardımcısı görevden alındı.