3 hemşirenin cep telefonu ve cüzdanlarını çalıp, kredi kartıyla harcama yaptı

Adana’da Cep Telefonu ve Cüzdan Hırsızlığı Yapan Genç Tutuklandı

Adana’da hasta ziyareti bahanesiyle 1’i özel, 3 farklı hastaneye giren 18 yaşındaki Emirhan T., 3 hemşirenin cep telefonu ve cüzdanlarını çaldı. Çaldığı bir cüzdandaki kredi kartıyla 10 bin 500 lira harcama yaptığı belirlenen Emirhan T., polis ekipleri tarafından yakalandı. Tutuklanan Emirhan T., ifadesinde, “Güvenlik kamerasındaki kişi benim ancak hırsızlık yapmadım” dedi.

Olay, 7 Aralık’ta Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde meydana geldi. Hasta ziyareti bahanesiyle binaya giren Emirhan T., Radyoloji Bölümü’nde dolaşırken hemşire E.K.’nin içinde kredi ve banka kartları, kimlik, personel kimlik kartı ile 700 lira bulunan cüzdanı çaldı. Daha sonra diğer hemşirelerle karşılaşan Emirhan T., dikkat çekmemek için cerrahi maskeye ihtiyacı olduğunu belirtti ve maske aldı. Güvenlik kamerası o anları kaydetti.

Emirhan T., 12 Aralık’ta aynı yöntemle girdiği Balcalı Hastanesi’nde hemşire Z.S.Ç.’nin cüzdanını çalarak kredi kartıyla 10 bin 500 lira harcadı. Aynı şekilde 14 Aralık’ta Yüreğir ilçesindeki özel hastanede hemşire İ.Y.’nin cep telefonu ve bileğini çalan Emirhan T., kaçtı.

Hemşirelerin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek Emirhan T.’yi tespit etti. Evine baskın düzenleyen polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden Emirhan T., tutuklanarak adliyeye sevk edildi.

Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?


 
Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – 22 ay sonra gelen faiz indirimi gazetelerde böyle yankılandı: Piyasalar rahatladı

TIKLAYIN – 2024 yılı Cumhurbaşkanı Erdoğan için nasıl geçti?

TIKLAYIN – Fatih Terim transferi “Merhaba İmparator” diye duyuruldu

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Asgari ücreti unutun, Kudüs’ün fethi yakın!

TIKLAYIN – Kamu vakfında naylon fatura skandalı; Aile Bakanı’nın eşi ve MHP’li Semih Yalçın’ın oğlu istifa ettirildi iddiası!

TIKLAYIN – Anket şirketleri yöneticileri yanıtladı: CHP neden oy kaybediyor?

TIKLAYIN – Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı, ocakta sigara fiyatlarına gelecek zam tahminini açıkladı

Related Posts

Ümit Özdağ: İmamoğlu’na düşman ceza hukuku uygulanıyor, Demirtaş da benimle aynı haklara sahip olmalı

Ümit Özdağ: İmamoğlu’na düşman ceza hukuku uygulanıyor, Demirtaş da benimle aynı haklara sahip olmalı

AKP’li vekil Meclis’te salavat getirdi

AKP Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları, Leman dergisinde yayınlanan karikatüre Meclis’te tepki gösterdi.

Bilecik’te yine orman yangını çıktı

Bilecik’in merkeze bağlı Vezirhan beldesinde orman yangını çıktı. Bilecik’te geçtiğimiz haftada da çıkan yangın güçlükle kontrol altına alınmıştı.

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile açığa alınan 4 polisin, “rüşvet” suçundan Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandıkları davada, emekli Sayıştay denetçilerinden oluşturulacak bir heyetin bilirkişi raporu hazırlamasına karar verildi.

EMEP’ten CHP’nin Saraçhane mitingine destek!

Emek Partisi (EMEP), CHP’nin bu akşam Saraçhane’de düzenlenecek ‘Millet İradesi’ne sahip Çıkıyor Mitingi’ için çağrı yaparak, “İşçi ve emekçileri, gençleri, kadınları bu akşam 20.30’da Saraçhane’de bir araya gelmeye çağırıyoruz. İBB operasyonları kapsamında, hukuksuz bir biçimde tutuklananlar serbest bırakılsın! Kayyım kararları alınsın ve belediye başkanları görevlerine iade edilsin” açıklamasını yaptı.

ABD, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump’ın, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak başkanlık kararnamesi imzalayacağını bildirdi.