130 yıllık eğlence parkı kapanma tehlikesi ile karşı karşıya! 132 milyon lira zarar etti

130 Yıllık Eğlence Parkı, Geçen Yıl 132 Milyon Lira Zarar Etti!

Geçtiğimiz mali yılda parkın cirosu 32.1 milyon sterlin (yaklaşık 1 milyar 600 milyon lira) olarak açıklandı. Bu rakam, bir önceki yıla kıyasla sadece hafif bir artış gösterdi. Vergi öncesi zarar ise 520 bin sterlinden (yaklaşık 25 milyon lira) 2.7 milyon sterline (yaklaşık 132 milyon lira) yükseldi.

Yönetim kurulu adına konuşan direktör Jonathan Gray, mevcut ekonomik koşulların işletmeyi olumsuz etkilediğini vurguladı. Grey, “Yaşam maliyeti krizi devam ediyor. Önümüzdeki dönemde bir iyileşme öngörmüyoruz. Faaliyetlerimizi daha verimli hale getirmek için sürekli çaba harcıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yönetim, maliyetleri azaltmak amacıyla personel sayısını ve bazı eğlence araçlarını kısıtlama kararı aldı. Ayrıca, parkın çalışma saatlerini ve etkinliklerini gözden geçirerek maliyetleri minimize etmeyi planlıyor.

Parkın gelirlerini artırmak için enerji tasarrufu önlemleri de alınıyor. LED ışıkların kullanılması ve yerden ısıtma sistemine sahip yeni bir personel yemekhanesi kurulması gibi projeler hayata geçiriliyor. Ayrıca, parkın yönetimi sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarına devam ediyor.

Related Posts

Antalya’da kaybolan 13 yaşındaki Sefa’nın cansız bedeni bulundu

Antalya’nın Serik ilçesinde 2 gün önce okul çıkışı kaybolan 13 yaşındaki çocuktan 2 gündür haber alınamıyordu. Düştüğü sulama kanalında kaybolan çocuğun cesedi bulundu.

Kazakistan’dan deprem mesajı: Türk halkına her zaman yardıma hazırız

İstanbul’da yaşanan depremlerin ardından destek mesajı gönderen Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, “Türk halkına gerekli yardımı sağlamaya hazır olduklarını” söyledi.

Gazze savaştan önce nasıl bir yerdi?

İsrail’in bitmek bilmeyen saldırıları sonucunda Gazze’de şimdiye kadar 51 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Yaklaşık 2 buçuk milyon nüfusun neredeyse tamamı evlerinden oldu. Ancak Gazze’de yıkılan sadece evler de olmadı. Tarihi yapıların da neredeyse tamamı enkaza döndü. Peki savaş öncesinde Gazze nasıl bir yerdi?

Depremde surdan dev parça düştü: Faciadan dönüldü

İstanbul’da meydana gelen depremde Fatih’te bulunan tarihi sur duvarında hasar oluştu. Sur duvarından dev parça yere düşerken, olay anında bölgede kimsenin olmaması faciayı önledi.

AK Parti Eski Milletvekili Külünk: Devlet sosyal medya üzerinden yönetilmez

AK Parti Eski Milletvekili Metin Külünk, Haberler.com’da gazeteci Neşe Berber’in konuğu oldu. Külünk, dijital tehditlerden uluslararası ilişkilere kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin sosyal medya üzerinden kuşatıldığını söyleyen Külünk, bu sürece karşı milli birlik çağrısı yaptı.

Bakan Yerlikaya: 801,5 kg metamfetamin ele geçirdik

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da uyuşturucu operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Yerlikaya, “801,5 kg metamfetamin ele geçirdik” dedi.